A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pui prajit by Jamie Oliver

Postat de: andaoana in Pui

Intr-o cratita mai mare (trebuie sa ne incapa carnea de pui )punem 100 gr sare , crengutele de rozmarin, piper, o lingurita boia , catelul de usturoi feliat, frunzele de dafin si 0.5 litri de apa...Citeste continuarea

Prajitura Alba ca zapada

Postat de: licurici_lra in Prajituri

Am inceput cu foile. Am frecat ouale cu zaharul, apoi am adaugat restul ingredientelor si am amestecat bine, pana s-a format un aluat. Cand s-a intarit, am...Citeste continuarea

PRĂJITURA DOBOȘ

Postat de: panacris in Dulciuri

Foile:  Albușurile se bat energic, cu un praf de sare și zeamă de la o jumătate de lămâie până ce se obține o spumă tare. Gălbenușurile se amestecă cu zahărul tos,...Citeste continuarea

Prajitura cu cafea si Rocher Ferrero

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Punem bomboanele la congelator. Facem cafeaua la aparat, daca o facem la ibric o strecuram neaparat de zat apoi o punem intr-un vas larg. Adaugam in cafeaua fierbinte untul bucatele si-l topim,...Citeste continuarea

Pui (imparat) impanat

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai pregatim puiul. Il spalam si inlaturam eventualele impuritati, il stergem cu un prosop si crestam din loc in loc buzunarele unde infigem sunculita impanata si usturoi, presaram un pic de...Citeste continuarea

Potcoave cu nuca macinata

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Margarina la temperatura camerei o punem intr-un castron adaugam zaharul, smantana si ouale le mixam bine. Adaugam nuca macinata si plicul de garant,amestecam, apoi adaugam faina, o punem treptat...Citeste continuarea

Pastrav cu sos gorgonzola

Postat de: mihaelar63 in Pastrav

Pastravul eviscerat se spala cu apa apoi cu otepe exterior . Astfel se indeparteaza rapid stratul lunecos ce este secretat de pielea acestuia .Se sterg cu prosop de hartie . Sarati pastravii...Citeste continuarea

Pateuri cu branza si urda

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Intr-un vas punem faina,uleiul,praful de copt,otetul si apa. Framantam pana obtinem un aluat bine legat. Aluatul il impartin in 4. Luam o buc de aluat,intindem o foaie subtire si ungem cu...Citeste continuarea

Paine cu bere

Postat de: deyutzky in Piine

Punem faina intr-un bol, iar in mijlocul ei facem o gropita in care turnam apa calduta, drojdia si zaharul. Amestecam putin drojdia pana cand se dizolva si lasam la crescut la loc caldut 10...Citeste continuarea

Prepelite cu unt aromat

Postat de: andaoana in Mancaruri cu carne

Prepelitele le spalam bine in apa rece si le uscam in prosop de bucatarie curat . Untul impreuna cu ,sare, piper,nucsoara,usturoi si frunze tocate de rosmarin le amestecam bine pana obtinem o...Citeste continuarea

Pulpa de curcan la cuptor cu...

Postat de: momo121 in Curcan

Pulpa de curcan o spalam si o tamponam cu servetele de bucatarie, o crestam din loc in loc si o condimentam cu sare si piper, apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei de masline. Intr-un bol...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata alba si...

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Pentru blat se bat albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare. Se adauga zaharul si se bat bine albusurile pana acesta s-a dizolvat si spuma este tare si lucioasa.Untul se topeste pe...Citeste continuarea

Prajitura inghetata falsa

Postat de: Meea in Dulciuri

Prima data pregatim blatul cel de toate zilele:)). Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam cu un praf de sare . Adaugam apoi zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea tare...Citeste continuarea

Pate de ficat de pui

Postat de: Moni_alex in Aperitive / Garnituri

Se curata ficatul, se spala bine si il punem intr-o craticioara. Se acopera cu apa, sa depaseasca ficatul cu 2-3 degete, se adauga ceapa taiata in ineluse subtiri, boabele de piper si o lingurita...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de pandispan

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Pentru ca foile sunt deja facute, nu ne mai ramane decat sa facem crema. Mai intai punem smantana pentru frisca intr-o craticioara, adaugam ciocolata si punem craticioara pe foc, amestecand...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie,...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Separam ouale, mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam uleiul. Punem faina, cacaoa, praful de copt si esenta, amestecam. Piersica o taiem cubulete si o adaugam si pe...Citeste continuarea

Prajitura rapida cu mere

Postat de: Andra_h in Prajituri

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiu si se freaca pana se incorporeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestecul precedat alterand cu laptele....Citeste continuarea

Pui asiatic la Panini Maker

Postat de: mitinita in Pui

Pieptul de pui se taie in cubulete de marime egala. Sosul de soia se pune intr-un bol cu ghimbir, usturoi si miere. Se amesteca si se adauga bucatile de pui. Se lasa la marinat cel putin 15...Citeste continuarea

Prajitura (placinta) cu mere si...

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Aluat: Mai intai punem la topit margarina, cand e gata topita o lasam deoparte si mixam ouale cu zaharul pana ce zaharul se poteste, adaugam si un praf de sare, apoi turnam margarina topita si...Citeste continuarea

Pui cu legume si carnati

Postat de: mihasara in Pui

Preincalzim cuptorul. Curatam si taiem legumele. Taiem carnatii rondele de 0.5cm. Intr-o tava mare, punem ulei, dupa care tavalim pulpele de pui si le asezam cu pielea...Citeste continuarea

PIZZA SALAMI

Postat de: panacris in Pizza

In recipientul mașinii de paine se pune apa, făina cernută, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul...Citeste continuarea

Prajitura simpla cu mar

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

            Puneti toate ingredientele de aluat intr-un castron.Amestecati ingredientele cu o lingura de lemn, apoi framantati cu mana timp...Citeste continuarea

Placinta cu mere de toamna

Postat de: momo121 in Dulciuri

Dizolvam drojdia cu 2 linguri de zahar pana devine o pasta. Faina o cernem in bolul unde framantam si presaram putina sare deasupra; facem un gol in mijloc si turnam drojdia, punem putina faina...Citeste continuarea

Pastramă înnăbuşită

Postat de: portiadelumina in Oaie

Am trecut timpul de pregătire 30 de minute, dar trebuie să menţionet că am băgat pastrama într-un vas în care am pus vin roşu sec (0,25 l) pentru a se marina, deşi marinada este...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu crema de branza

Postat de: momo121 in Dulciuri

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare, iar galbenusurile le batem cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul, punem crema de branza, zeama de lamaie si esenta de...Citeste continuarea

Prăjitura de mălai făcută la...

Postat de: klausenburger in Dulciuri

Pune uleiul sau untul topit şi laptele în cuva maşinii de pâine şi adaugă ouăle bătute uşor în prealabil; adaugă zahărul, zahărul vanilat, făina de...Citeste continuarea

Pui cu lamaie la cuptor, pe pat de...

Postat de: merisor67 in Pui

Spalam bine puiul si il sectionam pe jumatate, pastrand pieptul intreg. Il masam bine, atat pe piele, cat si pe sub piele, acolo unde putem, cu ulei de masline si il condimentam cu sare, piper...Citeste continuarea

Pizza cu parizer, salam si branza

Postat de: Pungasa_Rogue in Pizza

Faina se amesteca cu drojdia uscata intr-un vas si se lasa deoparte 10-15 minute. Dupa trecerea acestui timp de repaus, se adauga sarea si laptele caldut peste faina si se amesteca, formand o...Citeste continuarea

Paine cu masline si cascaval

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Turnam apa treptat, framantam pana obtinem un aluat elastic si usor lipicios. La final incorporam uleiul....Citeste continuarea

Placinta cu mere si dulceata de...

Postat de: Luana in Dulciuri

Foile: Se amesteca zaharul cu uleiul pana se dizolva zaharul apoi adaugam apa minerala , garantul pt aluaturi si treptat faina.  Lasam aluatul sa se odihneasca 15 min, dupa care il...Citeste continuarea

Poale-n brau

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Pentru bunatatea asta aveti nevoie de mult timp, asa ca e bine sa stiti ca sa luati in calcul. Aluatul trebuie sa creasca pana aproape isi tripleaza volumul. Faina o vom cerne inainte de...Citeste continuarea

Prajitura cu biscuiti si frisca

Postat de: gabitsa in Dulciuri

Merele le-am decorjit  ,le-am dat prin razatoarea cea mare si le am pus la calit impreuna cu scortisoara si putin zahar.Sticluta de la Rama Cremefine am turnat-o intr-un bol si am amestecat-o...Citeste continuarea

Paine cu mozzarella, rosii...

Postat de: merisor67 in Piine

Mai intai pregatim maiaua. Frecam drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugam 100 ml lapte caldut si o mana de faina, omogenizam si acoperim vasul. Asteptam pana cand maiaua isi dubleaza...Citeste continuarea

Prăjitură "Savarina "

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Se da drumul la cuptor. Ouăle se mixează cu un praf de sare și zaharul. Se adaugă iaurtul, faina amestecata cu praful de copt.  Se  da la cuptor pana trece testul...Citeste continuarea

Paste cu cârnaţi afumaţi la capac

Postat de: Zamfira in Paste

Fierbem pastele în apă cu sare şi 1 lingură de oregano, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Punem pastele la fiert în momentul în care fierba apa. Până...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt-Greceasca

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Foile dezghetate le taiem bucati mici. Ouale le mixam impreuna cu zaharul,uleiul si praful de copt.Adaugam iaurtul si foile rupte,le amestecam in compozitie cu ajutorul unei palete.Punem esenta de...Citeste continuarea

Prajitura cu dovleac - reteta 1000

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Se taie untul rece felii si se cerne faina peste el intr-un vas  adanc, se adauga galbenusurile, uleiul, vanilia, zaharul pudra si se framanta aluatul pana devine elastic (6 sau 7 minute), se...Citeste continuarea

Pui cu dovleac la slow cooker...

Postat de: Dya in Slow Cooker

Carnea se unge cu ulei (una- doua linguri), si, se asaza intr-un vas termorezistent.  Se adauga usturoiul tocat/feliat si s e condimenteaza apoi uniform cu sare si piper dupa...Citeste continuarea

Paine cu ulei de masline

Postat de: Dea_Dea in Piine

Intr-un bol punem faina, sarea si drojdia. Adaugam apa calduta pe rand pana cand obtinem un aluat ce poate fi intins. Impartim aluatul in doua si il punem in tavi de chec, lasam la dospit...Citeste continuarea

Pandispan cu branza de vaci reteta...

Postat de: iri_love in Dulciuri

Cum se prepara Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa Pentru inceput pregatim brânza,  pe care o amestecam cu ouale,zaharul, grisul, smântâna si zaharul...Citeste continuarea

Prajitura cu pere

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Ungem un vas termorezistent cu putin unt. Frecam untul la temperatura camerei cu ouale, zaharul pudra si un praf de sare.Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.Adaugam esenta si...Citeste continuarea

Placinta - Chec cu ficat de pui

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Puneti ficateii in apa cu sare timp de 30 de minute. Spalati-i bine sub jet de apa rece si curatati-i.  Curatati legumele. Tocati ceapa si usturoiul marunt, taiati morcovul in rondele....Citeste continuarea

Piept de pui cu legume si orez brun

Postat de: Dya in Pui

Pieptul de pui se taie in cuburi potrivite. Se rumenesc usor in cateva linguri cu ulei. Se adauga, apoi, rand pe rand, legumele tocate marunt: ceapa, morcovii si ardeii. Se calesc 5-10...Citeste continuarea

Piept de pui la cuptor cu legume...

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui se taie in jumate  si se condimenteaza cu sare, piper, Il asezam intr-un vas termorezistent nu prea mare . Adaugam ceapa julien si ardeiul fasii subtiri . ulei de masline ,...Citeste continuarea

Prajitura cu jeleu si mousse de...

Postat de: maisondenisse in Dulciuri

Jeleu de fructe de padure:    Gelatina se lasa la hidradat cateva minute  in apa rece.     Fructele de padure se fierb pe foc mic impreuna cu apa si zaharul...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si ciocolata

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Foile de blat: Am folosit o tava cu dimensiuni de 28/38 cm pe care am tapetat-o cu hartie de copt. Albusurile cu un praf d esare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa...Citeste continuarea

Pate de casa, din ficat de pui,...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos Spalam bine ficatul, il lasam sa stea in apa rece cam 30 de minute. Il curatam de pielite cu grija, il spalam pentru...Citeste continuarea

Prajitura cu prune si bezea by Gaby

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se mixeaza untul cu zaharul pana se topeste. Se adauga galbenusurile pe rand, mixand dupa fiecare. Se amesteca faina cu praful de copt si un praf de sare si se adauga peste compozitie. Se...Citeste continuarea

Piure cu pulpe de gasca

Postat de: Dya in Mancaruri cu carne

Carnea o sărăm după gust şi o rumenim uniform. Între timp pregătim piureul de cartofi şi sosul. Cartofii îi tăiem în cuburi şi îi fierbem în apă cu...Citeste continuarea

Prajitura cu smochine

Postat de: dantes in Dulciuri

Smochinele se spala si se taie fiecare in patru. Se amesteca margarina cu zaharul,galbenusurile de ou si se adauga laptele,faina,praful de copt si se amesteca bine cu forta doar suntem...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]