A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pui la cuptor cu morcovi glazurati,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Se curata cartofii de coaja si se taie in bucati potrivite. Se fierb in apa cu sare impreuna cu lamaia, 12 minute. Se indeparteaza frunzele de...Citeste continuarea

Pizza cu piept de curcan

Postat de: abetina in Pizza

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in putin ulei; cand ceapa este rumena, se adauga pieptul de curcan tocat cuburi si se prajeste pana se rumeneste frumos.   Se pune in tava hartie de...Citeste continuarea

Piscacioasa lui Medi - Pasta de...

Postat de: panacris in Conserve

Ardeii se curăță de cotoare, se taie în bucăți mărișoare, se lasă și semințele, se presară sarea, se amestecă apoi se lasă la odihnă într-un vas încăpător,...Citeste continuarea

Pizza cu blat de paine toast

Postat de: Pungasa_Rogue in Pizza

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se asaza feliile de paine toast intr-o tava unsa cu ulei (de preferat este sa puneti si hartie de copt; eu nu am avut si mi s-a lipit putin blatul de...Citeste continuarea

Peste copt cu ierburi aromate

Postat de: amalia01 in Salau

Pestele il speli sub jet de apa rece, il stropesti din abundenta cu zeama de lamaie si il dai la rece pentru 30 minute. Intre timp, preincalzesti cuptorul, amesteci condimentele cu ierburile si...Citeste continuarea

Paste carbonara cu sos de smantana

Postat de: oanapl in Paste

Incingi untul intr-un vas apoi pui bacon-ul pe care il vei lasa sa se rumeneasca, atat cat sa devina usor crocant. Intr-un castron pui smantana, galbenusurile si parmezanul ras fin. Adaugi sare...Citeste continuarea

Paste cu ton si ciuperci

Postat de: caroline in Paste

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand, pentru a...Citeste continuarea

Paine integrala

Postat de: VanessaAli in Piine

Amestecam cele doua tipuri de faina impreuna cu drojdia uscata intr-un bol incapator. Divolvam in 200 ml apa calduta, o lingurita rasa de zahar, si in 200 ml sarea. Turnam peste faina apa cu...Citeste continuarea

Pizza duet cu porumb si diverse

Postat de: MotanLaOale in Pizza

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza". Aluatul fiind pentru 2 pizza si noi fiind doi flamanzi, le-am facut pe amandoua. Se intinde jumatate de aluat in tava...Citeste continuarea

Piept de pui cu Philadelphia

Postat de: caroline in Pui

Pieptul de pui il dezosam, indepartam pielita si partile grase. Taiem apoi fasii ( bucati) potrivite ca marime si le trecem sub jet de apa rece. Punem o tigaie la foc iute, adaugam putin ulei...Citeste continuarea

Paste cu peste si mozzarella

Postat de: caroline in Paste

Intr-o tigaie, punem uleiul de masline si usturoiul curatat de coaja si lasat intreg. Cand usturoiul si-a schimbat culoarea, il indepartam din tigaie. Adaugam tonul scurs de uleiul din conserva...Citeste continuarea

Paste cu ton si dovlecel

Postat de: sufletista in Paste

Punem apa si sare la fiert, intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele, lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj, Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit cca 1 min...Citeste continuarea

Paste cu rosii si ardei iute

Postat de: caroline in Spaghete

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj (in functie de tipul de spaghete folosit)...Citeste continuarea

Pastai verzi cu rosii

Postat de: ctlina in Mancaruri de post

Intr-o oala adanca, puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare. Adaugati pastaile verzi curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute. Scurgeti-le si puneti-le sub un...Citeste continuarea

Pulpa de porc marinata, la gratar

Postat de: ancutsa in Porc

  Fiecare prepara marinata dupa plac, eu obisnuiesc s-o prepar astfel: intr-un castron se amesteca bulionul cu berea, uleiul, sucul de la o jumatate de lamaie, putina sare, foarte putin...Citeste continuarea

Pilaf cu ciuperci

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Se face o supă de legume din morcovi, pătrunjel, ceapă și țelină și se strecoară. Ciupercile  se curăță de pielițe și de lamele și se spală în două-trei ape....Citeste continuarea

Pilaf din orez si bulgur cu snitele...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Spalam ciupercile si le desprindem din buchetele. Taiem coditele, le trecem prin robot. Palariile ciupercilor se pudreaza cu putina sare fina si se lasa cca. jumatate de ora intr-o sita din...Citeste continuarea

Paste la cuptor

Postat de: caroline in Farfalle

Punem cateva linguri cu ulei intr-o tigaie, impreuna cu cubul de ceapa si amestecam cu o lingura de lemn.  Adaugam apoi ciupercile bine scurse de ulei, tonul maruntit, porumbul scurs bine...Citeste continuarea

Paste la cuptor cu piept de pui si...

Postat de: oanapl in Penne

Prepari pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Tai cubulețe pieptul de pui spălat și îl călești în uleiul de măsline. După ce carnea de pui își schimbă culoarea,...Citeste continuarea

Pizza cu carne tocata

Postat de: Meea in Pizza

          Pregătim aluatul pentru pizza. YAAY!           Punem făina într-un vas, lăsând un cuibușor în mijloc. Umplem...Citeste continuarea

Pui cu masline si lamaie

Postat de: eumimi in Pui

Mai intai, amestecam ardeiul boia cu sare, piper, scortisoara si ghimbirul macinat. Dam copanelele prin acest amestec si le prajim in ulei incins. Scoatem copanelele prajite si le lasam...Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor

Postat de: Dea_Dea in Oaie

Carnea se spala si se cresteaza. In crestaturi, se pun felii de usturoi. Se unge carnea cu ulei si se condimenteaza cu toate condimentele, la final, adaugam otetul amestecat cu apa in tava in care...Citeste continuarea

Papricas de pui

Postat de: oanapl in Pui

Tai carnea cubuleţe și le călești în ulei, până se albesc, apoi le scoți într-un castron. În uleiul rămas, călești ceapa tocată peștișor, apoi torni un pahar...Citeste continuarea

Paste cu sparanghel

Postat de: caroline in Paste

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( in functie de tipul de paste ales)....Citeste continuarea

Pui pe sare la cuptor

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Intr-un bol, amestecati toate ingrediedentele pentru marinada. Spalati, curatati puiul, parliti-l si despicati-l in 2 pe piept. Ungeti foarte bine puiul pe toate partile cu marinada....Citeste continuarea

Paste cu sos de ciuperci

Postat de: madi_marin in Paste

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei. Se adaugă ciupercile şi roşia tăiate cuburi şi se mai...Citeste continuarea

Pizza cu avocado

Postat de: sufletista in Pizza

Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa, apoi amestecam cu putina faina, lasam 5 min sa creasca. Adaugam zaharul, sare(pe margine) uleiul, framantam,...Citeste continuarea

Pizza cu masline, salam banatean si...

Postat de: ancutsa in Pizza

Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga zaharul si putina faina, amestecand pana se obtine o pasta, apoi se adauga treptat uleiul de masline, sare, oregano, restul de apa si faina cat...Citeste continuarea

Pastrama de pui

Postat de: momo121 in Mezel de casa

Pieptul de pui il spalam, il stergem si il punem la marinat in amestecul de apa, sare, piper boabe, ienibahar si foile de dafin pentru 24 ore. Dupa acest timp, il scoatem, il spalam, il stergem...Citeste continuarea

Placinta cu carne de vita

Postat de: licurici_lra in Vita

Carnea se taie cubulete potrivite. Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste carne. Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min. Intre timp, se pregateste...Citeste continuarea

Paste cu branza la cuptor

Postat de: oanapl in Paste

Pastele le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs. Intr-un castron, amesteci branza de vaci cu ouale, apoi...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate, la cuptor

Postat de: licurici_lra in Pui

Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste pulpele de pui. Pulpele se lasa la marinat in frigider, 30 min. Se pregateste un vas termorezistent, se pun...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: RODIMUR in Piine

Se pune făina cernută în vasul pentru aluat, iar în mijlocul ei se va pune oul, drojdia mărunțită, sarea și zahărul. Se amestecă bine drojdia cu oul, sarea și zahărul și se...Citeste continuarea

Penne cu piept de pui si mozzarella...

Postat de: Meea in Penne

 Cum se prepara Penne cu piept de pui si mozzarella -Reteta gustoasa la cuptor Fierbem pennele conform indicațiilor de pe ambalaj. Tăiem mărunt și călim ceapa în uleiul de...Citeste continuarea

Pilaf cu legume

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Se spală ardeii și gogoșarul, se curăță de semințe și de cotoare, după care se taie cubulețe. Morcovii, țelina și pătrunjelul se curăță, se spală și se taie în formele...Citeste continuarea

Pulpa de porc si carnaciori in sos...

Postat de: Valclaudia in Porc

Pulpa de porc am taiat-o bucati pe care le-am asezat in tigaie impreuna cu bucatile de carnaciori uscati si afumati. Am spalat si curatat ardeiul si rosia, le-am taiat bucati mari si le-am...Citeste continuarea

Paine din faina integrala si seminte

Postat de: mirela0911 in Piine

Intr-un bol se amesteca cele doua tipuri de faina, drojdia si sarea. Se toarna putin cate putin apa calduta si se amesteca pana se poate framanta. Se rastoarna pe masa de lucru si se framanta,...Citeste continuarea

Penne cu pesto de ardei gras

Postat de: caroline in Penne

Incepem prin a pregati ardeii. Punem ardeii pe flacara aragazului si ii lasam la copt, pana ce coaja s-a innegrit. Ii punem intr-un vas cu apa rece, pentru 2-3 minute. Apoi ii curatam de coaja,...Citeste continuarea

Piept de rata cu cirese

Postat de: ctlina in Rata

Crestati pielea - taiati linii cu un cutit fără a ajunge la carne. Puneti pieptul de rata cu pielea in jos intr-o tigaie anti-aderenta rece. Nu puneti grasime. Rumeniti pieptul pe ambele...Citeste continuarea

Paste cu bacon si usturoi

Postat de: madi_marin in Farfalle

Pastele se pun la fiert în apă cu sare şi o lingură de ulei pentru 7 – 8 minute, ca să nu se zdrobească. Se călesc în 2 linguri de ulei usturoiul tocat şi baconul...Citeste continuarea

Pulpe de pui sub staniol la cuptor

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam bine pulpele de pui, le stergem cu servetele absorbante si le ungem apoi, cu cate o lingurita de ulei de porumb pe fiecare. Presaram sare si boia, rasnim dupa gust, amestec de piper alb,...Citeste continuarea

Piept de pui la gratar cu salata de...

Postat de: katty in Pui

Condimentam pieptul de pui cu sare, piper, rozmarin si boia iute si il lasam putin la rece, apoi il punem pe gratarul incins, pe ambele fete. Taiem avocado in doua, scoatem samburele si feliem...Citeste continuarea

Paste gratinate, cu sunca si telemea

Postat de: RODIMUR in Paste

Se rad fin telemeaua și mozzarella. Șunca de porc se taie în formele dorite (dar de dimensiuni mici). Se bate bine 1 ou și se adaugă sare și smântâna. Tăițeii de...Citeste continuarea

Pastai cu smantana

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se rup capetele de la păstăi, se spală bine în câteva ape și apoi se opăresc în apă clocotită, timp de 10 minute. Între timp, se curăță ceapa, se spală, se...Citeste continuarea

Poale-n brau - reteta traditionala...

Postat de: RODIMUR in Dulciuri

Cum se face Poale-n brau - reteta traditionala de placinte moldovenesti Se face un aluat potrivit de moale din făină, drojdie, zahăr, cele două gălbenușuri, vanilie și laptele cald....Citeste continuarea

Paste cu sos Bolognese

Postat de: AlexTeacher in Paste

Intai de toate, iti propun sa te apuci de sos.  Taie pancetta si caleste-o in ulei de masline la foc mic.  Toaca marunt morcovul, salotele, usturoiul si telina apio si adauga-le...Citeste continuarea

Pui cu dovlecei en papillote

Postat de: madi_marin in Pui

Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente. Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se pudrează cu sare şi piper. Carnea se frige...Citeste continuarea

Pastai semifierte pentru iarna

Postat de: RODIMUR in Conserve

Se aleg și se curăță păstăile (fasolea verde). Rupeți păstăile, dacă sunt prea mari. Se spală păstăile în căteva ape și apoi se pun la opărit într-o oală mare,...Citeste continuarea

Paine irlandeza

Postat de: Anett in Piine

Amestecam bine faina, sarea cu bicarbonatul de sodiu. Adaugam chefirul si cu o lingura, amestecam bine pana se omogenizeaza. Nu trebuie dospit. Introducem amestecul intr-un vas termorezistent...Citeste continuarea

Pizza Margherita

Postat de: Bucataras in Pizza

1. Intr-un bol incapator, pune zaharul, drojdia si apa si amesteca bine pana se topesc zaharul si drojdia. 2. Pune apoi faina si framanta. Cand au inceput sa dispara cocoloasele, pune si sarea...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]