A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paste cu ciuperci de padure si sos alb

Postat de: mitinita in Paste

Pastele  se fierb  dupa instructiunile de pe ambalaj. Ciupercile se feliaza. Ceapa si usturoiul se curata si se calesc cu o lingura de unt. Se adauga ciupercile. Se calesc si se...Citeste continuarea

Paste reci mediteraneene

Postat de: caroline in Paste

Punem apa la fiert .Cand apa a inceput sa fierba, punem sare si adaugam pastele. Le lasam la fiert 11 minute (sau timpul indicat pe ambalaj) amestecand din cand in cand . Mozzarella o scurgem...Citeste continuarea

Prajitura simpla cu iaurt

Postat de: caroline in Dulciuri

Dupa ce folosim iaurtul, cutia o spalam si o vom folosi la masurarea celorlalte ingrediente. Punem intr-un bol iaurtul, faina, praful de copt, zaharul, ouale, uleiul si mixam pana obtinem un...Citeste continuarea

Pastrama de porc la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Saramura: Spalati muschiuletul. Intr-un vas cu capac, eu am ales o caserola mai mare, puneti apa cu sarea si amestecati pana ce, aceasta din urma este topita. Adaugati boabele de piper si...Citeste continuarea

Pateuri cu carne - Somsa

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Tocati marunt ceapa si amestecati-o cu carnea. Adaugati sare, piper , chimen si amestecati bine. Intindeti aluatul foietaj. Puteti face cercuri de maximum 10 cm eu am avut aluat...Citeste continuarea

Pulpe de rata cu orez si sos de mere

Postat de: ladydi in Rata

 Spalam pulpele, le saram, le piperam, le punem intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C, pana se rumenesc frumos. Dupa aproximativ 20 de minute le intoarcem pe partea...Citeste continuarea

Pasta de ton cu hering afumat si...

Postat de: AdrianUdrea in Peste

Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca cu heringul tocat marunt. Castraveciorii se toaca in cuburi mici, cat de mici, apoi se scurg bine de zeama, presandu-i in maini. Ceapa se curata...Citeste continuarea

Paste cu sos alb si ciuperci

Postat de: mihaelar63 in Paste

 Pastele se fierb in multa apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Eu de obicei le fierb mai putin, tinand cont ca vor fi puse la sfarsit in sos....Citeste continuarea

Pui marinat

Postat de: eumimi in Pui

Carnea de pui o spalam si o crestam (optional). Intr-un bol amestecam uleiul cu zeama de lamaie si cu condimentele. Dam fiecare bucata de pui prin marinada, o asezam in vasul in...Citeste continuarea

Pui si legume la gratar cu...

Postat de: mirela0911 in

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand sunt gata, se scurg de apa, se lasa la racit, apoi se curata de coaja.  Pulpele dezosate se spala bine, se sterg de apa si se lasa...Citeste continuarea

Pui marinat la cuptor

Postat de: MotanLaOale in

Puiul se curata, se spala bine si se usuca. Intr-un castron se amesteca toate condimentele Delikat cu sare, pana se face o pasta. Se unge bine puiul, exterior si interior, cu pasta obtinuta,...Citeste continuarea

Pui cu cartofi si zucchini

Postat de: mihaelar63 in

Puiul se curata, se spala si se pune intr-o tava non-aderenta. Curatati si spalati legumele. Cartofii se taie bucati. Dovlecelul si ardeiul iute se taie rondele. Jumatate de ardei...Citeste continuarea

Pizza Calzone

Postat de: vasimur in Pizza

Preparare aluat: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, ou, sare, drojdie și apă caldă. După o scurtă frământare adăugați ulei de măsline și...Citeste continuarea

Pastai galbene cu smantana

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare. Adaugati pastaile spalate si curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute. Scurgeti-le si puneti-le sub...Citeste continuarea

Pilaf rosu cu fasole verde si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Rosiile se taie bucati si se adauga, impreuna cu coaja de lamaie in vasul unui blender. Se transforma in piure.  Ceapa se toaca nu foarte marunt si se soteaza in 1 1/2 linguri ulei, la foc...Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii si ciuperci...

Postat de: sufletista in

Intr-o tigaie calim ceapa in uleiul incins, adaugam ciupercile fierte si lasam sa se caleasca cca. 3 min. Amestecam unsor cu paleta, adaugam usturoiul pisat, condimentele dupa gust, lasam...Citeste continuarea

Piept de pui la grill, cu legume...

Postat de: RODIMUR in

Se curăță pieptul de pui, se spală, se scurge de apă și se porționează. Se prepară un mix din: uleiul de măsline, condimentele Delikat menționate în lista de ingrediente, sare...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi marinati in...

Postat de: mirela0911 in

Se spala bine bucatile de carne, apoi se sterg de apa. Intr-un bol se pune iaurtul si se adauga sarea, piperul proaspat macinat, condimentele pentru pui, boiaua de ardei iute si granulele de...Citeste continuarea

Pastrav cu legume

Postat de: abetina in

Se curata pestele, se clateste si se asaza in tava, se adauga peste el gogosarul feliat, rosia felii, ceapa felii, sare, amestec ierburi cu boia, oregano, ulei de masline, 200 ml.apa si se da tava...Citeste continuarea

Pulpa de miel cu verdeturi

Postat de: panacris in

Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă. Apoi se asezonează cu...Citeste continuarea

Placinta cu ficatei de pui

Postat de: rocsi_1612 in

Aluatul: Drojdia o frecati cu zaharul pana se dizolva. Cerneti faina intr-un bol, presarati sare. Adaugati drojdia dizolvata, amestecati, apoi incorporati oul. Turnati laptele treptat,...Citeste continuarea

Pui marinat la cuptor

Postat de: madi_marin in Pui

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie.  Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper, cimbru uscat, boiaua, usturoiul ras fin şi zeama de...Citeste continuarea

Peste prajit cu sos de smantana

Postat de: autodiag in Peste

Pestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt. Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se...Citeste continuarea

Paste scoici cu legume mexicane si...

Postat de: trifadalia in Salate

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara, se spala si se lasa la racit. Se procedeaza identic si cu legumele mexicane, doar ca dupa ce sunt fierte, se pun in apa rece cu gheata...Citeste continuarea

Paste Alfedro

Postat de: ClaudiaHossu in

Se spala pieptii de pui, se sterg cu hartie, se taie pe lung; se da fiecare bucata cu piper alb si sare. Se pune un pic de ulei pe pui. Se rumeneste fiecare bucata de pui in tigaie. Se taie...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor si cartofi

Postat de: trifadalia in Pui

Usturoiul se curata si se rade, apoi se lasa cu sare si boia. Din el se face un mujdei frecat cu ulei cu care se ung pulpele si se lasa jumatate de ora sa se marineze. Poate chiar si o ora. Se...Citeste continuarea

Pastai verzi cu chili si pasta de...

Postat de: eumimi in

Taiem pastaile in 3-4 si le punem 20 de minute la fiert in apa cu sare. Usturoiul il pisam, adaugam 1 cana de apa si pasta de ardei si acest amestec il adaugam pastailor. Adaugam rozmarin si...Citeste continuarea

Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in

Curatati ghebele, le spalati in mai multe ape. Le puneti la fiert cu putina sare, circa 20 de minute. Cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga bine, sa se racoreasca, apoi le tocati....Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi taranesti

Postat de: mirela0911 in

Mai intai se pun cartofii in coaja la fiert. In acest timp, se pregatesc pulpele. Se spala bine pulpele, se sterg de apa, apoi se condimenteaza cu sare, piper proaspat macinat si condimentele...Citeste continuarea

Pui umplut cu legume

Postat de: oanapl in

Toci ceapa mărunt, iar morcovul, dovlecelul, șunca și ardeiul le tai cubulețe. Adaugi mazărea şi le pui la călit în puţin ulei, 10 minute. Adaugi și usturoiul pisat. Asezonezi cu...Citeste continuarea

Pilaf cu legume si carne de porc

Postat de: Adinabubu in

Pregatim legumele si carnea, le spalam si le tocam pe rand. Intr-o cratita pun uleiul la incins, dupa care adaug cubuletele de carne pe care le las pana se calesc usor pe toate partile, apoi le...Citeste continuarea

Pizza cu salam si porumb

Postat de: ancutsa in

  Pentru aluat: se amesteca drojdia uscata cu putina faina, se adauga apa, uleiul, oregano si sarea. Se amesteca si se framanta, adaugand faina cat cuprinde, pana se obtine un aluat...Citeste continuarea

Pizza Delik'at (a)

Postat de: amalia01 in

Asezi faina intr-un bol si realizezi o adancitura. Drojdia o dizolvi in apa calduta impreuna cu zaharul si o lasi 5 minute, dupa care o torni in faina. Omogenizezi usor cu putin faina pana cand se...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu afumatura la...

Postat de: Adrian2016 in Mancaruri cu carne

        Pentru inceput, punem cartofii curatati si taiati la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt gata, ii pasam si adaugam laptele si untul. Omogenizam bine compozitia...Citeste continuarea

Pizza cu blat de broccoli

Postat de: Bunica in

Spala broccoli si sterge-l cu un servetel absorbant de bucatarie. Desfa broccoli in buchetele mici. Marunteste fiecare buchetel. Eu l-am maruntit in robot,dar poate fi maruntit si la cutit....Citeste continuarea

Pulpe de cocos cu cartofi natur si...

Postat de: Ina in

Bucatile de carne, spalate si scurse, se condimenteaza cu sare si amestec de ierburi si marar de la Delikat. Se stropesc cu ulei de masline si se acopera/videaza, lasandu-se cateva ore la rece (Eu...Citeste continuarea

Pui la cuptor cu garnitura de cus-cus

Postat de: xana in

Taiem puiul in bucati potrivite si il condimentam cu amestecul Delikat si cateva boabe de piper Delikat macinate bine, apoi il dam la frigider pentru o ora. Intr-o tigaie cu putin ulei de...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu condimente...

Postat de: Bunica in

Spala pulpele de pui. Sterge-le pe servetele absorbante de bucatarie. Condimenteaza cu condimente naturale de la Delikat. Acopera si lasa-le la frigider pentru 30 minute. Intre...Citeste continuarea

Papricas de pui cu amestec de ierburi

Postat de: gurita_ta2005 in

Pulpele de pui se cresteaza, se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie si se condimenteaza cu ierburi si boia de la delikat. Se pun intr-o craticioara in ulei de masline la rumenit, pe...Citeste continuarea

Pachetele de primavara cu fructe si...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Fructele se curata si se taie in bucati mici. Se amesteca apoi cu sucul de lime si portocala.  Intr-o craticioara, se incalzeste usor mierea impreuna cu chilliul. Atentie sa nu inceapa sa...Citeste continuarea

Pizza cu faina fara gluten, cu 3...

Postat de: trifadalia in Pizza

   Pentru aluat, se amestecă laptele călduţ cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească.  Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se...Citeste continuarea

Piept de gasca cu sos de portocale...

Postat de: Ina in

Incepem cu partea care necesita timp mai indelundat   de gatire: varza fiarta in vin.  Curatam ceapa si o tocam solzisori. Tocam varza si o frecam cu putin zahar inainte de a o...Citeste continuarea

Pulpe de gasca cu piure, mere...

Postat de: Ina in

Pulpele de gasca se spala in apa rece si se lasa 1 minut la scurs.  Nu condimentam carnea de la inceput pentru a nu se deshidrata carnea. Sarea se va adauga peste carne doar la...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu lamaie la cuptor

Postat de: Oana in

Se condimenteaza pulpele pe ambele parti cu condimentele Delikat si sare si piper dupa gust. Pulpele se prajesc in unt si ulei masline pe ambele parti pana se rumenesc. Se adauga vinul alb si...Citeste continuarea

Pide

Postat de: andaoana in Pizza

Pregatim aluatul astfel: Drojdia uscata o dizolvam in 50 ml apa calduta in care punem si zaharul. Faina o turnam intr-un bol si adaugam in ea ghimbirul razuit, curcuma (optional), uleiul de...Citeste continuarea

Paste la cuptor cu praz, fenicul si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se indeparteaza samburii maslinelor, daca este nevoie si se toaca usturoiul fin.  Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se adauga maslinele si usturoiul. Se soteaza...Citeste continuarea

Paste cu Chorizo si dovlecel

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Se taie Chorizo in cuburi mici, ceapa si usturoiul se taie marunt, iar dovlecelul in cuburi. Tulpinile de busuioc se toaca marunt, iar frunzele se pastreaza in apa rece. Se fierb pastele...Citeste continuarea

Penoni giganti in sos simplu de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.  Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie mare si se adauga usturoiul usor zdrobit cu podul palmei. Se...Citeste continuarea

Pastrav cu cimbrisor

Postat de: mihaelar63 in

 Pastravul se curata de solzi si in cavitatea abdominala, apoi se spala bine. Se stropesc pastravii cu zeama de lamaie si se sareaza. Condimentati cu cimbrisor uscat....Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii picant

Postat de: sufletista in

Fasolea verde o rupem bucati si o fierbem in apa cu sare, o scurgem bine de apa. Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare. Le scurgem de apa si le trecem pe...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]