Paste cu sos de rosii

de Rahela Velicu in Farfalle, 30 Oct 2017 | 3579 vizualizari

 

Dintre paste, farfalele sunt preferatele mele :)

 

INGREDIENTE

  • farfale sau orice tip de paste
  • 3 carnati
  • 500 g rosii
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii:

Mai intai punem pastele la fiert, cu un praf de sare.

Rosiile le dam pe razatoare. Punem uleiul la incins intr-o tigaie. Adaugam ceapa si o calim. Adaugam si rosiile si lasam pe foc aprox. 15 minute pana cand scade si se ingroasa suficient sosul. Adaugam sare si piper dupa gust. 

Adaugam pastele fierte si amestecam bine, mai lasam pe foc inca 2-3 minute. Adaugam si carnatii taiati rondele si prajiti.

Radem telemea deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu sos de ton si smantana