Parjoale frantuzesti

de dantes in Pui, 7 Noi 2017 | 12624 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta pe Savuros TV este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 30 ml.ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale frantuzesti:

Pieptul de pui se taie in cuburi mici, se amesteca cu ouale, smantana, ceapa verde taiata marunt, faina si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca totul foarte bine pana devine omogena.

Se incinge uleiul si se adauga cu o lingura din compozitia formata. Se prajesc la foc mediu, apoi se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati, cu piept de pui la cuptor