A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pulpe de pui in foietaj

Postat de: oanapl in Pui

Speli si usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate. Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt. Amesteci...Citeste continuarea

Paste cu sos alb, telemea si broccoli

Postat de: oanapl in Paste

Speli buchețelele de broccoli și le pui la fiert în apă cu sare pentru 5 minute. Le scurgi bine de apă. Tai șuncă în cubulețe, iar telemeaua o dai pe răzătoarea mică....Citeste continuarea

Paste integrale cu carne de pui in...

Postat de: mirela0911 in Paste

Se pun la fiert pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se scurg de apa si se clatesc rapid sub un jet de apa rece. Se lasa deoparte. Pieptul de pui se...Citeste continuarea

Paste farfalle cu pui, smantana si...

Postat de: ctlina in Farfalle

Intr-o tigaie rumeniti bine ciupercile spalate si taiate in 6, intr-o lingura de ulei de masline. Curatati si taiati marunt ceapa. Intr-o alta tigaie incalziti 2 linguri de ulei si...Citeste continuarea

Platou cu aperitive II

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Spalati legumele si fructele. Feliati ardeii. Salamul se desface de membrana protectoare si se feliaza in felii subtiri . Cascavalul se poate felia dupa preferinta [...Citeste continuarea

Piure de cartofi bicolor

Postat de: autodiag in Mancaruri de legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se pun in vase diferite. Se pune apa peste ei, cat sa ii acopere. Se adauga sarea si uleiul in fiecare vas. Se fierb cartofii, amestecand prin ei din cand...Citeste continuarea

Paine integrala de casa umpluta cu...

Postat de: Oana in Piine

Incepe mai intai cu aluatul, pentru ca va trebui lasat la dospit. Mai intai pune zaharul peste drojdie si freaca bine pana amestecul devine lichid. Dilueaza cu putina apa calduta si toarn-o...Citeste continuarea

Pizza rapida pe lipie libaneza

Postat de: AlexTeacher in Pizza

Pune lipia libaneza in tava si unge-o cu sos de rosii. Taie apoi mozzarella cubulete si distribui-o egal pe lipie. Adauga peste aceasta rosiile uscate, busuiocul, sarea si piperul. Incinge...Citeste continuarea

Piept de pui cu gorgonzola si...

Postat de: mihaelar63 in Pui

Pieptul de pui se spala si se taie cuburi aproximativ de 3/3 cm. Sarati. Jumatate din cimbrisor se toaca marunt. Se prajeste pieptul de pui in amestecul de unt si ulei....Citeste continuarea

Paste la cuptor, cu telemea si...

Postat de: RODIMUR in Paste

Se pun pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Între timp, se răzuie telemeaua pe răzătoarea mare, iar cașcavalul pe răzătoarea mică. Cârnații se  taie...Citeste continuarea

Paine cu lapte

Postat de: Ina in Piine

Dizolvam drojdia in 50 ml apa calda ( sau lapte cald ) in care amestecam o lingurita de zahar si doua linguri cu faina alba ( din cele 600 g ). Omogenizam pentru eliminarea cocoloaselor si lasam...Citeste continuarea

Prajeala de purcel

Postat de: MotanLaOale in Porc

Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari.   Se pune uleiul intr-o cratita si se pun bucatile de carne.   Se...Citeste continuarea

Pilaf cu pui si legume la slow...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Eu avand o fobie cu oasele de pui in mancare, am fiert carnea de pui in apa cu sare si am scos oasele. Am pus in pilaf doar carnea fara oase si apa in care au fiert. Orezul se spala bine si...Citeste continuarea

Pulpa de curcan la cuptor

Postat de: mirela0911 in Curcan

Se spala carnea, apoi se sterge bine de apa cu prosoape absorbante. Se cresteaza pe fiecare parte in 3-4 locuri. Intr-un bol se amesteca sarea, piperul si boiaua cu uleiul. Cu acest amestec se ung...Citeste continuarea

Paine cu cartofi in forma de guguluf

Postat de: AdrianUdrea in Piine

Mai intai se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba ca pentru piure, apoi se paseaza bine si se lasa sa se raceasca putin, atat cat sa...Citeste continuarea

Pizza cu carne tocata si oregano

Postat de: eumimi in Pizza

Mai intai pregatim aluatul pentru blat. Dizolvam drojdia in apa calduta, adaugam uleiul si lingurita de sare si amestecam. Adaugam faina toata odata, sarea si incepem sa framantam aluatul....Citeste continuarea

Paine Mos Craciun

Postat de: oanapl in Cook and smile

Daca framanti si dospesti aluatul in masina de paine (ca mine), pui toate ingredientele in ordinea urmatoare in masina de paine: laptele caldut, ou, unt topit, zaharul, faina cernuta, drojdia si...Citeste continuarea

Paste cu carne de porc si busuioc

Postat de: eumimi in Farfalle

Punem farfalele in apa cu sare la fiert. Ceapa o tocam marunt si o punem la prajit. O lasam pana cand incepe sa se aureasca putin si adaugam carnea. Le lasam  pe foc 10-12 min. pana cand...Citeste continuarea

Piept de porc cu patrunjel, salvie...

Postat de: Bucataras in

Se cresteaza soriciul; Se unge carnea cu putin ulei de masline; Se rade coaja de lamaie pe carne si se condimenteaza cu amestec pentru carne de porc, rosii uscate si usturoi granulat;...Citeste continuarea

Piept de porc la cuptor, cu varza...

Postat de: vasimur in Porc

Se curăță și se spală bine legumele. M orcovul și pătrunjelul se...Citeste continuarea

Pilaf cu praz si masline

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Orezul spălat se lasă la umflat cca. 20 minute în apă rece. Se curăță ardeiul, prazul și ceapa, apoi se spală și se taie rondele. Legumele tăiate se pun la călit în...Citeste continuarea

Pizza la tigaie

Postat de: eumimi in Pizza

Se pun faina, zaharul si drojdia intr-un castron. Se toarna apa calduta si uleiul si se framanta. Se adauga si sarea ( nu trebuie sa intre in contact cu drojdia ca nu mai creste aluatul) si se...Citeste continuarea

Pomana porcului

Postat de: mirela0911 in Porc

Se spala bucata de carne, se tamponeaza cu servetele de surplusul de apa, apoi se taie in cubulete potrivit de mari sau dupa preferinte.  Se pune pe foc o oala/cratita din fonta sa se...Citeste continuarea

Peste la tava

Postat de: dantes in Peste

Se curata pestele, se unge cu ulei. Se introduc in interior rosii, usturoi taiat marunt si se condimenteaza dupa gust, pestele se asaza intr-o tava tapetata cu hartie sau unsa cu ulei; se pun...Citeste continuarea

Peste mic prajit cu mamaliga

Postat de: ctlina in Peste

Curatati si vidati pestii (ii puteti lasa intregi, daca vreti - eu i-am curatat complet si am taiat capurile). Spalati-i bine la apa rece si uscati-i cu un prosop de hartie. Sarati pestii....Citeste continuarea

Placinta cu ton si rodie

Postat de: ladydi in Ton

Pregatim mai intai aluatul, pe care trebuie sa-l lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Punem intr-un castron faina,drojdia, boiaua, sarea si zaharul.Adaugam apa, uleiul si sosul de...Citeste continuarea

Placinte Pachetel

Postat de: auragiuverdea1990 in Piine

   Pentru aluat, am pregatit maiaua, am amestecat drojdia proaspata cu zaharul, o lingura de faina si putina apa calduta. Am lasat-o la loc cald pentru circa 15 min. Intre timp am...Citeste continuarea

Paste cu pui la cuptor

Postat de: Bucataras in

Pune apa cu sare la fiert; Cand a dat in clocot, adauga pastele si lasa-le sa fiarba cu 1 minut mai putin decat scrie pe cutie; Odata fierte, scurge-le intr-o sita; Taie ceapa...Citeste continuarea

Placinta cu ficat de pui si legume

Postat de: katty in Ficat

Spalam ficatul si il taiem cubulete mici. Il punem in uleiul incins si amestecam pana incepe sa se rumeneasca usor. Adaugam legumele congelate, le lasam putin sa se inmoaie, apoi stingem cu...Citeste continuarea

Placinta cu branza cu foi de casa...

Postat de: eumimi in Prajituri

Preparare Placinta cu branza cu foi de casa cu untura si umplutura cu telemea Se framanta aluatul: punem intr-un bol apa si untura si apoi adaugam faina. Aluatul rezultat nu este prea...Citeste continuarea

Placinta cu carne

Postat de: Xandrinne in Mancaruri cu carne

Tocam ceapa (verde) si o calim usor in ulei incins, cam 1 minut; adaugam si carnea tocata, amestecam si lasam pe foc pana carnea isi schimba culoarea. Maruntim carnea cu lingura de lemn. Potrivim...Citeste continuarea

Piept de curcan Katsu si orez cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Curcan

Se taie ceapa julienne, se piseaza usturoiul, se taie morcovul longitudinal in jumatate, apoi fiecare jumatate in felii.  Se aseaza bucatile de curcan intre doua bucati de hartie de copt...Citeste continuarea

Paste cu varza calita

Postat de: Anett in Paste

In primul rand, razuim varza pe gaura mare a razatoarei. Presaram cu sare si lasam 15 minute sa stea. Stoarcem varza de apa lasata. Incingem ulei intr-o tigaie, introducem varza si calim pentru...Citeste continuarea

Pulpa de porc coapta in bere, cu...

Postat de: katty in Porc

Taiem pulpa de porc in bucati mai maricele si le punem intr-un castron. Adaugam, piper, cimbru, foile de dafin, boiaua si berea, acoperim vasul si il lasam la rece pentru cateva ore (de preferat...Citeste continuarea

Placinte cu varza si carne tocata

Postat de: eumimi in Mancaruri cu carne

Dizolvam drojdia in lapte incalzit cu 1 lingurita de zahar. Adaugam amestecul peste faina, adaugam si sarea si framantam aluatul. Daca este inca lipicios aluatul, mai adaugati 1 lingura de...Citeste continuarea

Placinta cu carne in foi de lipie...

Postat de: taniakswn in Mancaruri cu carne

Cele 4 lipii le vom desface, apoi le vom tine acoperite cu folie alimentara ca sa nu se usuce pana vom finaliza umplutura. Vom toca ceapa si verdeata marunt, iar usturoiul il vom pisa. Carnea...Citeste continuarea

Placinta cu ton, ardei si masline

Postat de: oanapl in Ton

Toci ceapa mărunt, iar ardeiul spălat îl tai cubulețe și le pui la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat puțin adaugi tonul scurs de ulei și...Citeste continuarea

Platica in sos de rosii

Postat de: katty in Peste

Curatam pestele, il spalam bine si il scurgem. Il  crestam oblic din loc in loc, pe ambele parti si il presaram cu sare si piper. Curatam morcovul, il spalam si il taiem rondele. Asezam...Citeste continuarea

Pasta de avocado

Postat de: merisor67 in Mancaruri de post

Se taie avocado în două. Se înlătură sâmburele, iar cu o lingură se scobește interiorul și se stropește imediat cu zeama de lămâie, pentru a nu oxida. Miezul...Citeste continuarea

Pasta de ton, de post

Postat de: RODIMUR in Peste

Se scoate tonul din cutiile de conserve și se lasă să se scurgă de lichid într-o strecurătoare. După câteva minute, se mărunțește tonul cu furculița, sau în robot....Citeste continuarea

Painici umplute

Postat de: panacris in Piine

“Amestecați toate ingredientele până veți obține o masă omogenă. Puneți masa obținută într-o pungă și dați la frigider pentru 2 ore. Apoi scoateți aluatul din...Citeste continuarea

Placinta cu carne de porc si legume

Postat de: katty in Porc

Amestecam carnea tocata cu mazarea, porumbul, cubuletele de vinete, morcovul ras, sare, piper, cimbru si oul. Intr-o tava, asezam pe rand jumatate din foile de placinta, pe care le ungem cu...Citeste continuarea

Prepelite la cuptor cu sos de vin rosu

Postat de: xana in Mancaruri cu carne

Zdrobim doi catei de usturoi, apoi ii amestecam cu paprika, coriandrul, nucsoara, rozmarinul, sare, piper si 2 linguri de ulei de masline. Ungem prepelitele cu acest amestec pe toate partile si pe...Citeste continuarea

Pui la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai am curatat bine puiul, l-am spalat, apoi l-am uscat cu niste servetele. Intr-un castron am pus mustarul, sosul Teriyaki, uleiul si piperul si am amestecat bine. Separat am masat puiul...Citeste continuarea

Pisica de mare la cuptor

Postat de: xana in Peste

Uscam bucatile de peste cu ajutorul unui prosop de hartie, apoi le asezam in tava. Punem deasupra ceapa si usturoiul taiate in felii subtiri, foile de dafin, sare, piper si paprika dupa gust si...Citeste continuarea

Penne gigante Amaliatta

Postat de: amalia01 in Penne

Pastele le fierbi in multa apa cu sare si putin ulei, ca sa nu se lipeasca, pentru 8 minute (trebuie sa ramana suficient de tari pentru a le putea umple). Intre timp pornesti cuptorul....Citeste continuarea

Parjoale moldovenesti cu cartofi natur

Postat de: RODIMUR in Porc

Carnea se spală, se scurge de apă și se curăță de vițe și de pielițele nedorite, după care se toacă fin. Se curăță ceapa, se spală și se călește puțin în ulei, la foc...Citeste continuarea

Platou taranesc

Postat de: ancutsa in Porc

  S e porţionează carnea de porc, se bate uşor cu ciocănelul de şniţele, se sărează şi se rumeneşte într-o tigaie grill sau teflonată. Se găteşte până se...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu sos teriyaki

Postat de: mitinita in Pui

Mierea de albine, sucul de portocale, sosul de soia, ghimbirul si uleiul de susan se amesteca bine intr-un bol. Se adauga pulpele de pui curatate si spalate. Se amesteca bine si se acopera...Citeste continuarea

Placinta cu pui si ciuperci brune

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Se cerne faina, in mijloc se pune drojdia si deasupra 5 linguri lapte cald( din total), apoi pe margine se pune sarea, apoi ouale, untul moale si restul de lapte cald, se framanta...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]