Peste la cuptor cu busioc si tarhon

de Rahela Velicu in Crap / Caras, 10 Apr 2018 | 4347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • caras proaspat
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri de bulion
  • 1 lingurita de tarhon
  • 1 lingurita de busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu busioc si tarhon:

Pestele proaspat il spalam bine, il crestam pe ambele parti si-l punem intr-o tava.

Ceapa o taiem julienne si o punem peste peste. Adaugam si bulionul dizolvat intr-o cana de apa, tarhonul si busuiocul. Punem cate putin bulion nedizolvat in apa si deaspra pestilor.

Presaram un praf de sare si piper si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 40-45 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti taia pestele in felii mai mici, nu este obligatoriu sa fie gatit intreg.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu busioc si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]