A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftelute de legume

Postat de: manu_ela in Mancaruri de legume

Legumele le fierbi in apa cu sare, le scurgi de zeama si le zdrobesti in blender sau cu presa de piure. Adaugi sare, piper, oul, patrunjelul taiat si cele 2 linguri de faina. Din compozitie...Citeste continuarea

Ciulama din măruntaie de pui

Postat de: panacris in Pui

Ceapa și morcovii se curăță, se spală sub jet de apă rece și se pun la fiert, împreună cu măruntaiele de pui, la foc mediu, cca. 20 minute semiacoperit, în apă rece, puțin...Citeste continuarea

Cartofi si pulpe la cuptor

Postat de: ianculubita in Pui

Calim ceapa si usturoiul taiate marunt in ulei incins,adaugam pasta de rosii,condimentam cu sare,piper,cimbru si dam deoparte; cartofii curatati,spalati,taiati in felii mai mari,amestecam cu...Citeste continuarea

Costita cu angelli cherry

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Costita se portioneaza si se pune in tava. Se condimenteaza, se pune usturoiul taiat feli sau cubulete, iar la final se pune angelli cherry si apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se da...Citeste continuarea

Chiftelute dietetice la cuptor

Postat de: ReteteDePoveste in Aperitive / Garnituri

Incalzim cuptorul la 180 de grade. Tocam legumele marunt si le amestecam cu carnea tocata. Eu le-am bagat la robot pana s-au maruntit. Daca nu aveti, le puteti da prin razatoare. Atentie,...Citeste continuarea

Crema de branza cu avocado si...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Amestecam toata branza intr-un vas, impreuna cu un avocado dat pe razatoare, castravetii bine spalati si razuiti cu tot cu coaja, apoi bine scursi de zeama, usturoiul zdrobit si la sfarsit...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: adnia in Dulciuri

 Intr-o cratita se topesc 5 din cele 8 linguri de zahar. Cand acesta este topit si face spuma pe deasupra se ia cratita de pe foc si se inclina, rotind usor, astfel incat zaharul sa ajunga si...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu fructe uscate

Postat de: papabundetot in Prajituri

Albusurile le-am batut spuma tare, am adaugat apoi pe rand amestecand continuu zaharul, uleiul, laptele, esenta si la urma faina cu praful de copt. Am omogenizat bine toata compozitia,apoi am...Citeste continuarea

Cartofi copti cu rozmarin si pui

Postat de: papabundetot in Pui

Cartofii i-am spalat bine si apoi i-am bagat in cuptorul incins pentru o ora. Pulpele le-am taiat bucati mici 3-4 cm si le-am marinat in sos soia,usturoi,ardei iute,curry,cimbru,le-am lasat la...Citeste continuarea

Cornulete cu prune

Postat de: papabundetot in Prajituri

Apa si zaharul le-am amestecat pana cand zaharul s-a topit,am adaugat apoi sarea,uleiul si am turnat compozitia peste faina si am amestecat totul pana am obtinut o bila de aluat.Daca as fi avut...Citeste continuarea

Ciuperci intregi coapte

Postat de: FlaviaD in Vegan / Raw vegan

Am folosit ciuperci Champignon pe care le-am curatat si carora le-am scos piciorusele. Inainte de a aseza ciupercile intregi in tigaie le-am condimentat cu chilli, maghiran, piper alb si piper...Citeste continuarea

Crumble cu prune caramelizate

Postat de: cris2711 in Prajituri

  Prepararea aluatului : Intr-un castron de marime mijlocie se amesteca ingredientele de aluat si se mixeaza bine. Se unge tava cu unt si se presara putina faina. Se intinde...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: cris2711 in Supe/Ciorbe

Legumele se curata ,se spala si se taie in cubulete mici. Prepararea perisoarelor: Intr-un castron se amesteca bine carnea de porc tocata cu doua linguri de ceapa,din ceapa tocata. Se...Citeste continuarea

Ciorba cu varza de Bruxelles

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Taiem telina cubulete, o calim in ulei impreuna cu gogosarul, prazul si ardeiul taiate bucati. Adaugam verzele de Bruxelles, le calim cca 5 minute, adaugam sare si...Citeste continuarea

Cornulete umplute cu branza

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Pregatim mai intai amestecul de branzeturi: se zdrobeste branza Feta cu o furculita, se adauga crema de branza Ceva Fin pufos de la Delaco. Cine doreste poate pune si in umplutura chimen, eu am...Citeste continuarea

Coronita cu Ceva Fin si branza feta

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Aluatul se pregateste amestecand ingredientele. N-am dat cantitatea exacta de apa pentru ca aceasta poate diferi in functie de tipul de faina folosit. Asta o simtiti la mana, cand framantati...Citeste continuarea

Cobbler cu fructe

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Fructele se spala se taie in bucati se stropesc cu esenta de rom, cu zeama de lamaie, vanilia,  siropul de artar( sau zaharul brun dupa caz), praful de cardamon...se lasa deoparte sa se...Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de: Irina in Mancaruri de legume

Merg foarte bine cu o salata alaturi sau o muratura, ca tot incepe sezonul lor, sau chiar garnitura la o bucatica de carnita. ;) Reteta asta de cartofi taranesti e o nebunie, eu una nu ma pot...Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de: Irina in Ciorbe

Nimic mai simplu de facut decat o ciorbita usoara de legume. Noi o mancam de obicei rece.  Acum, ca scriu reteta, bag seama ca nu am poze cu toate ingredientele, dar se vad in poza...Citeste continuarea

Chec cu vin

Postat de: ianculubita in Prajituri

Frecam galbenusurile cu zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam untul la temperatura camerei, faina amestecata cu praful de copt si cernuta, scortisoara, esenta de vanilie, vinul si umplutura...Citeste continuarea

Cherry in sos cu busuioc

Postat de: ianculubita in Conserve

Intr-un vas pregatim sosul din bulion, 3 cani cu apa, sare si piper dupa gust. Dupa ce a clocotit bine oprim focul si adaugam usturoiul bine pisat, oregano si busuiocul tocat marunt. Umplem...Citeste continuarea

Ciorba cu fasole verde si taietei...

Postat de: CookieMonster in Ciorbe

1. Puneti la fiert pipeturile si spinarile de pui. 2. Spalati si curatati fasolele, ceapa, morcovii, rosiile si jumatatatea de ardei. 3. Fasolele se taie in 2 sau 3, ceapa, morcovii si...Citeste continuarea

Creveti cu sos de lamaie si usturoi...

Postat de: Ina75 in Fructe de mare

Zdrobim usturoiul.Tocam marunt patrunjelul. Pregatim aragazul. Pregatim o tigaie inalta sau un wok in care punem uleiul. Cand uleiul este incalzit, adaugam crevetii.Condimentam cu sare si piper...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata de visine si...

Postat de: Dya in Dulciuri

Pentru aluat: Mixam ouale cu zaharul si adaugam pe rand restul ingredientelor.  Omogenizam compozitia cu ajutorul unui tel, pentru a nu ramane cocoloase de faina. Incingem o tigaie de...Citeste continuarea

Cosulete cu Ceva fin Delaco

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Ardeiul se taie cubulete si se amesteca cu crema de branzica cu smantana. Se toarna compozitia intr-o forma de vafa. Ornezi cu ardei si servesti cu paine prajita. Citeste continuarea

Cartofi cu rozmarin

Postat de: nilgun in Mancaruri de post

Cartofii se curata de coaja si se taie pai ca pentrucartofi prajiti.Ii punem la fiert in apa, apoi ii scurgem sii ii punem intr-un vas yena, le punem sare, piper si rozmarin si ii bagam la...Citeste continuarea

Clatite cu dulceturi

Postat de: Dya in Dulciuri

Mixam ouale impreuna cu zaharul si esentele, adaugam faina si apoi, putin cate putin, apa minerala.  Din compozitia obtinuta coacem foile de clatite pe care le umplem cu dulceata dupa cum...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu osanza

Postat de: postavaru in Dulciuri

Intr-un castron punem osanza macinata impreuna cu galbenusurile, sarea si esenta de vanilie si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam apoi iaurtul si mai mixam cateva minute. Adaugam cateva linguri...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: karla in Curcan

Am curatat cartofii si i-am taiat . Am spalat toate legumele dupa care le-am taiat . Carnatul l-am taiat rondele. Cartofii i-am condimentat bine . Totul este gata de asamblare: un rand...Citeste continuarea

Chocolate moelleux

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Dupa ce se topeste se lasa deoparte. Se pune la mixer untul moale, se mixeaza 1 minut, se adauga zaharul, vanilia si se mai mixeaza pana zaharul se...Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi

Postat de: ella87 in Mancaruri de legume

Curatam cartofii de coaja, ii dam pe razatoarea mare, dupa se ia cate o gramajoara si se scurge zeama. Se amesteca cu oul, verdeata, condimentele pana se omogenizeaza. Luam cate o lingura de...Citeste continuarea

Condiment tocanite sau sosuri

Postat de: ella87 in Clasice

Am amestecat toate ingredientele intr-un mojar. Se foleseste la diferite tocanite sau sosuri. Nu este cine stie ce dificil sa amesteci niste condimente dar am fost multumita de rezultat. Citeste continuarea

Ciorba de porc cu carnati semiafumati

Postat de: gabrielagina in Ciorbe

Se pune carnea la fiert. Cand se formeaza spuma se indeparteaza si cand nu se mai face deloc spuma se adauaga ceapa, morcovul si telina sau pastarnacul taiate cuburi. Dupa ce acestea au fiert...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu carne de porc

Postat de: Elena_Daria in Ciorbe

Spalam si taiem carnea cubulete. Spalam legumele, le curatam, apoi le taiem cubulete. Intr-o oala punem uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca bine....Citeste continuarea

Cornuri foietaj cu Ceva Fin

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Impartim aluatul foietaj, dupa marimea dorita, taindu-l cu un pinten. In functie de marimea cornurilor taiem cascavalul feliat in bucati potrivite. Asezam cate o bucata de cascaval feliat,...Citeste continuarea

Chiftelute cu piept de pui si...

Postat de: CookieMonster in Mancare copii

1. Spalati bine pieptul de pui si lasati-l sa se usuce pe un servetel absorbant. 2. Curatati si spalati bine morcovul, mararul, ceapa si zucchini. 3. Tocati marunt pipeptul de pui, morcovul,...Citeste continuarea

Chesecake cu mango

Postat de: ianculubita in Prajituri

Punem biscuitii in blender impreuna cu zaharul iar cand au ajuns granule ca si pesmetul,adaugam untul topit,amestecam bine apoi rasturnam in forma de tort unsa cu unt,presam bine sa nu se...Citeste continuarea

Clatite cu gem de caise

Postat de: COSTEO in Dulciuri

Se bat ouale cu sarea, se adauga faina si se framanta bine cu lingura ca sa nu ramana cocoloase. Se toarna apoi cate putin lapte rece, potrivind compozitia in asa fel incat sa iasa subtire....Citeste continuarea

Compot de mere aromat cu anason

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Bauturi

  1. Merele se spala, se curata de coaja (se poate pastra si coaja, daca vreti), si se taie cubulete. 2. Se pun intr-o craticioara la fiert cu apa cat sa le acopere. 3. Se adauga...Citeste continuarea

Ciorbă rădăuțeană la Zepter

Postat de: panacris in Ciorbe

Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tocat mărunt, apoi se completează cu borș și apă, se asezonează de sare piper...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: Dya in Pui

Rumenim copanelele usor, adaugam ceapa tocata si o lasam pana devine translucida. Punem ciupercutele (eu le-am prajit putin inainte :) ), supa de pui, saram dupa gust si lasam sa fiarba totul, la...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu chutney de smochine

Postat de: papabundetot in Porc

Cotletul de porc felii l-am marinat in sos soia,curry,ardei iute taiat felii,crema de otet balsamic si l-am lasat 1 ora in aceste condimente apoi am pus carnea pe un gratar de aragaz pe care l-am...Citeste continuarea

Carne de pui la cuptor

Postat de: xana in Porc

Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu celelalte condimente. Carnea se unge cu acest preparat si se da la cuptorul preincalzit la 180ºC timp de jumatate de ora, acoperita cu folie de...Citeste continuarea

Cotlet de manzat cu sos de legume...

Postat de: Lia1 in Vita

COTLETUL CU SOS DE LEGUME Într-o tigaie cu margini inalte/cratita antiaderenta se încinge putin ulei la foc moderat, apoi se pune felia (sau feliile, dupa caz) de carne. Dupa...Citeste continuarea

Chiftelute cu mozzarella

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Punem intr-un robot painea taiata in cuburi mici,mozzarella spalata,scursa de apa si rupta,parmezanul dat prin razatoare,ouale si potrivim de sare. Mixam totul foarte bine pana obtinem o...Citeste continuarea

Cocktail din pepene galben si ananas

Postat de: FlaviaD in Cocktail

Am procesat la blender trei felii de pepene galben si trei de ananas. N-am mai simtit nevoia sa indoi cu apa fiindca oricum aveam sa adaug ceva tarie. Dupa ce le-am amestecat bine, am adaugat si...Citeste continuarea

Cartofi gratinati la cuptor

Postat de: cris2711 in Aperitive / Garnituri

Cuptorul se incalzeste la 200°. Cartofii,telina,ceapa si usturoiul se curata,se taie rondele subtiri. Intr-o oala se adauga smantana si supa  de legume cu Thymian si piper. Se...Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu legume si tarhon

Postat de: timea in Ciorbe

Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l. Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem. Carnea o taiem cubulete. Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic....Citeste continuarea

Copanele de pui cu vin la cuptor

Postat de: COSTEO in Pui

Copanele se  curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,Preparam un amestec cu care vom freca fiecare bucata de pui.Amestecul se prepara din: condimente granulate,sare,piper,cimbru si...Citeste continuarea

Chec cu model

Postat de: MARI34 in Prajituri

Se bat cu mixerul ouale cu zaharul, pina se topeste zaharul, se adauga laptele rece, esentele, se amesteca din nou. Punem uleiul, apoi faina si praful de copt, amestecam bine, apoi impartim...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]