A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Clatite cu dulceata de visine si...

Postat de: Dya in Dulciuri

Pentru aluat: Mixam ouale cu zaharul si adaugam pe rand restul ingredientelor.  Omogenizam compozitia cu ajutorul unui tel, pentru a nu ramane cocoloase de faina. Incingem o tigaie de...Citeste continuarea

Cosulete cu Ceva fin Delaco

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Ardeiul se taie cubulete si se amesteca cu crema de branzica cu smantana. Se toarna compozitia intr-o forma de vafa. Ornezi cu ardei si servesti cu paine prajita. Citeste continuarea

Cartofi cu rozmarin

Postat de: nilgun in Mancaruri de post

Cartofii se curata de coaja si se taie pai ca pentrucartofi prajiti.Ii punem la fiert in apa, apoi ii scurgem sii ii punem intr-un vas yena, le punem sare, piper si rozmarin si ii bagam la...Citeste continuarea

Clatite cu dulceturi

Postat de: Dya in Dulciuri

Mixam ouale impreuna cu zaharul si esentele, adaugam faina si apoi, putin cate putin, apa minerala.  Din compozitia obtinuta coacem foile de clatite pe care le umplem cu dulceata dupa cum...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu osanza

Postat de: postavaru in Dulciuri

Intr-un castron punem osanza macinata impreuna cu galbenusurile, sarea si esenta de vanilie si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam apoi iaurtul si mai mixam cateva minute. Adaugam cateva linguri...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: karla in Curcan

Am curatat cartofii si i-am taiat . Am spalat toate legumele dupa care le-am taiat . Carnatul l-am taiat rondele. Cartofii i-am condimentat bine . Totul este gata de asamblare: un rand...Citeste continuarea

Chocolate moelleux

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Dupa ce se topeste se lasa deoparte. Se pune la mixer untul moale, se mixeaza 1 minut, se adauga zaharul, vanilia si se mai mixeaza pana zaharul se...Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi

Postat de: ella87 in Mancaruri de legume

Curatam cartofii de coaja, ii dam pe razatoarea mare, dupa se ia cate o gramajoara si se scurge zeama. Se amesteca cu oul, verdeata, condimentele pana se omogenizeaza. Luam cate o lingura de...Citeste continuarea

Condiment tocanite sau sosuri

Postat de: ella87 in Clasice

Am amestecat toate ingredientele intr-un mojar. Se foleseste la diferite tocanite sau sosuri. Nu este cine stie ce dificil sa amesteci niste condimente dar am fost multumita de rezultat. Citeste continuarea

Ciorba de porc cu carnati semiafumati

Postat de: gabrielagina in Ciorbe

Se pune carnea la fiert. Cand se formeaza spuma se indeparteaza si cand nu se mai face deloc spuma se adauaga ceapa, morcovul si telina sau pastarnacul taiate cuburi. Dupa ce acestea au fiert...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu carne de porc

Postat de: Elena_Daria in Ciorbe

Spalam si taiem carnea cubulete. Spalam legumele, le curatam, apoi le taiem cubulete. Intr-o oala punem uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca bine....Citeste continuarea

Cornuri foietaj cu Ceva Fin

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Impartim aluatul foietaj, dupa marimea dorita, taindu-l cu un pinten. In functie de marimea cornurilor taiem cascavalul feliat in bucati potrivite. Asezam cate o bucata de cascaval feliat,...Citeste continuarea

Chiftelute cu piept de pui si...

Postat de: CookieMonster in Mancare copii

1. Spalati bine pieptul de pui si lasati-l sa se usuce pe un servetel absorbant. 2. Curatati si spalati bine morcovul, mararul, ceapa si zucchini. 3. Tocati marunt pipeptul de pui, morcovul,...Citeste continuarea

Chesecake cu mango

Postat de: ianculubita in Prajituri

Punem biscuitii in blender impreuna cu zaharul iar cand au ajuns granule ca si pesmetul,adaugam untul topit,amestecam bine apoi rasturnam in forma de tort unsa cu unt,presam bine sa nu se...Citeste continuarea

Clatite cu gem de caise

Postat de: COSTEO in Dulciuri

Se bat ouale cu sarea, se adauga faina si se framanta bine cu lingura ca sa nu ramana cocoloase. Se toarna apoi cate putin lapte rece, potrivind compozitia in asa fel incat sa iasa subtire....Citeste continuarea

Compot de mere aromat cu anason

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Bauturi

  1. Merele se spala, se curata de coaja (se poate pastra si coaja, daca vreti), si se taie cubulete. 2. Se pun intr-o craticioara la fiert cu apa cat sa le acopere. 3. Se adauga...Citeste continuarea

Ciorbă rădăuțeană la Zepter

Postat de: panacris in Ciorbe

Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tocat mărunt, apoi se completează cu borș și apă, se asezonează de sare piper...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: Dya in Pui

Rumenim copanelele usor, adaugam ceapa tocata si o lasam pana devine translucida. Punem ciupercutele (eu le-am prajit putin inainte :) ), supa de pui, saram dupa gust si lasam sa fiarba totul, la...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu chutney de smochine

Postat de: papabundetot in Porc

Cotletul de porc felii l-am marinat in sos soia,curry,ardei iute taiat felii,crema de otet balsamic si l-am lasat 1 ora in aceste condimente apoi am pus carnea pe un gratar de aragaz pe care l-am...Citeste continuarea

Carne de pui la cuptor

Postat de: xana in Porc

Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu celelalte condimente. Carnea se unge cu acest preparat si se da la cuptorul preincalzit la 180ºC timp de jumatate de ora, acoperita cu folie de...Citeste continuarea

Cotlet de manzat cu sos de legume...

Postat de: Lia1 in Vita

COTLETUL CU SOS DE LEGUME Într-o tigaie cu margini inalte/cratita antiaderenta se încinge putin ulei la foc moderat, apoi se pune felia (sau feliile, dupa caz) de carne. Dupa...Citeste continuarea

Chiftelute cu mozzarella

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Punem intr-un robot painea taiata in cuburi mici,mozzarella spalata,scursa de apa si rupta,parmezanul dat prin razatoare,ouale si potrivim de sare. Mixam totul foarte bine pana obtinem o...Citeste continuarea

Cocktail din pepene galben si ananas

Postat de: FlaviaD in Cocktail

Am procesat la blender trei felii de pepene galben si trei de ananas. N-am mai simtit nevoia sa indoi cu apa fiindca oricum aveam sa adaug ceva tarie. Dupa ce le-am amestecat bine, am adaugat si...Citeste continuarea

Cartofi gratinati la cuptor

Postat de: cris2711 in Aperitive / Garnituri

Cuptorul se incalzeste la 200°. Cartofii,telina,ceapa si usturoiul se curata,se taie rondele subtiri. Intr-o oala se adauga smantana si supa  de legume cu Thymian si piper. Se...Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu legume si tarhon

Postat de: timea in Ciorbe

Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l. Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem. Carnea o taiem cubulete. Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic....Citeste continuarea

Copanele de pui cu vin la cuptor

Postat de: COSTEO in Pui

Copanele se  curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,Preparam un amestec cu care vom freca fiecare bucata de pui.Amestecul se prepara din: condimente granulate,sare,piper,cimbru si...Citeste continuarea

Chec cu model

Postat de: MARI34 in Prajituri

Se bat cu mixerul ouale cu zaharul, pina se topeste zaharul, se adauga laptele rece, esentele, se amesteca din nou. Punem uleiul, apoi faina si praful de copt, amestecam bine, apoi impartim...Citeste continuarea

Chipsuri din vinete pane

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Vanata se taie feliute subtiri, se sareaza si se lasa pret de 10 minute. In doua farfurii punem ouale batute si faina.  Scurgem feliile de vinete de apa care si-au lasat-o. Punem tigaia cu...Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Se spala bine cartofii, se fierb in apa, se curata de coaja si se paseaza. Se adauga susanul, smantana, 2 oua si 200 g faina. Se amesteca bine, se asezoneaza cu sare, ghimbir si piper alb...Citeste continuarea

Cordon Bleu

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se taie felii ca la snitele. Se bate si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune o felie de sunca, cascaval , si se ruleaza. Se da prin faina, ouale batute , pesmet si se...Citeste continuarea

Compot de piersici albe

Postat de: ianculubita in Sirop / Compot

Piersicile spalate,puse in borcane,masuram apa pentru sirop,o punem intr-o oala impreuna cu zahar,cate 1-2 linguri la fiecare borcan,in functie de dulceata fructelor si vanilia sau cine are 2-3...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Postat de: Corina33 in Ciorbe

Fasolea se pune la inmuiat in apa 3-4 ore, sau de seara pana dimineata. Se pune fasolea la fiert, iar cand da in clocot se schimba apa de vreo 2-3 ori. Se taie sunca felii groase cam de un...Citeste continuarea

Compot de prune

Postat de: ianculubita in Sirop / Compot

Prunele spalate,le impartim in borcane,umplem borcanele cu apa,rasturnam apa intr-o oala,adaugam zaharul,pentru fiecare borcan 2linguri zahar sau fiecare pune dupa gust,cuisoarele si lasam pe foc...Citeste continuarea

Calamari Pane (cu bere neagra)

Postat de: ReteteDePoveste in Fructe de mare

Se bat bine cele doua oua, se pune berea, se adauga faina si se mixeaza pana se formeaza un aluat un pic mai gros ca cel de clatite. Daca ati pus prea multa faina, aluatul se poate subtia cu bere...Citeste continuarea

Ciuperci pane

Postat de: danakarin in Mancaruri de post

Curățăm cu grijă ciupercile de urme de pământ și crenguțe,dar nu le spălăm. Batem ouăle și le asezonăm cu sare și piper. Pregătim trei vase cu ceea ce ne trebuie și...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: nadea68 in Mancaruri de legume

Cartofii se curata de coaja si se spala. Se taie in patru sau bucati mai mari.Spalam si curatam si morcovul si ardeiul.Taiem in lung  ardeiul si morcovul. Intr-un recipient rezistent la...Citeste continuarea

Covrigei sarati

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Branza de vaci se amesteca cu sare. Se pune oul si se amesteca bine.Se pun 2 linguri de faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Continuam sa punem faina pe rand pana obtinem un aluat care...Citeste continuarea

Ciorba de fasole uscata cu carnat...

Postat de: babi5 in Ciorbe

Am pus fasolea  de cu seara  la inmuiat. A doua zi am pus-o intr-o oala  de 4 l si am dat-o in clocot de doua ori schimbind apa dupa fiecare clocot . Apoi am pus apa calda si...Citeste continuarea

Chec in trei culori

Postat de: Bucatardinpasiune in Dulciuri

Incepem cu prepararea primului blat. Astfel, mixam galbenusurile cu zaharul pana capata consitenta unei creme, apoi incorporam in aceasta faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Continuam...Citeste continuarea

Cochilii cu branza si coaja de lamaie

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Paste

Punem apa la fiert. Cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam sarea, amestecam si adaugam cochiliile. Le lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj (aproximativ 8-10 minute), amestecand usor din...Citeste continuarea

Clafoutis cu prune

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Topim margarina si o lasam sa se raceasca. Mixam bine ouale cu praful de sare, apoi adagam faina. Dupa ce am incorporat faina, adaugam margarina topita si racita si continuam sa mixam....Citeste continuarea

Ciorba de rosii

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Dam mai intai ceapa si cotoarele de la frunzele de varza prin robot. Le calim cca 5 minute in ulei, adaugam rosiile trecute prin robot,morcovii feliati, foaia de...Citeste continuarea

Cartofi dauphinoise

Postat de: privatelaura in Pui

Am curatat, spalat si taiat cuburi cartofii. I-am pus in vasul de gatit la aburi pentru 20 minute. Intre timp, am curatat, spalat si tocat ceapa. Pieptul de pui l-am spalat si taiat cubulete....Citeste continuarea

Cartofi "crestati", la cuptor

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja si ii spalam. Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza. Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de...Citeste continuarea

Chiftelute picante de cartofi

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa rece cu sare.Cand s-au fiert ii scurgem de apa si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei. Pireul astfel obtinut il amestecam cu...Citeste continuarea

Ciorba Radauteana (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Ciorbe

Pregatim aragazul si o oala in care punem apa rece. Adaugam carnea de pui si o lasam sa fiarba. Adunam des si indepartam spuma care se formeaza deasupra. Curatam ceapa. Taiem morcovii in bucati...Citeste continuarea

Cartofi EVANTAI

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii, se spala si se taie felii dar nu pana jos, ca sa nu se desfaca. Se amesteca uleiul cu boiaua, sarea, piperul, usturoiul si rozmarinul. Se dau cartofii prin amestecul de...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: manu_ela in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata, se taie coditele si se spala. Ceapa si ardeiul de taie marunt si se calesc in putin ulei. Apoi se adauga coditele taiate si ele marunt. Se condimenteaza cu sare si piper dupa...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

Postat de: Sim0naWorld in Ciorbe

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate bucati, impreuna cu 1 lingura sare, spumand de cate ori este cazul. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma deloc, am pus legumele...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu dovlecel si...

Postat de: FlaviaD in Vegan / Raw vegan

Eu am inceput prin a pune la fiert boabele de hrisca si prin a curata ciupercile si a le scoate piciorusele pe care nu le-am aruncat, ci le-am pus deoparte. Apoi am taiat cubulete mici dovlecelul,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]