Conopida frantuzeasca

de amalia01 in Mancaruri de legume, 13 Sep 2013 | 7147 vizualizari

 

Un deliciu de toamna!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua
  • pastrama din piept de pui
  • telemea rasa
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin"
  • ulei
  • sare
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida frantuzeasca:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare

Ouale se bat cu putina sare

Pieptul se taie cubulete

Un vas termorezistent se unge cu putin ulei

Se aseaza un strat de conopida, apoi telemea rasa , piept de pui si ou batut...alternam pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa incheiem cu ou

Pe deasupra punem crema de branza si presaram pesmet

Dam la cuptor pentru cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de conopida cu carne de porc