Zarzavat pentru ciorba

de roxana_simona in Conserve, 23 Sep 2015 | 10263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg ardei kapia
  • 2,5 kg rosii
  • 2,5 kg morcovi
  • 1 telina radacina si frunze
  • 1/2 kg de patrunjel radacina
  • 1 legatura patrunjel frunze
  • 8-10 linguri de sare mare
  • 2 plicuri de conservant
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba:

Ardeii kapia se curata bine de seminte,se spala si se dau prin masina de tocat impreuna cu rosiile spalate.

Morcovii,telina si patrunjelul se curata de coaja,se spala bine,se taie bucati mai mici si se dau prin masina de tocat,impreuna cu patrunjelul frunze si telina frunze.

Se pun toate impreuna,se pune sarea si conservantul,se amesteca bine si se lasa deoparte 24 ore,se amesteca din cand in cand.

Se spala borcanele si se lasa sa se usuce.

Se pune compozitia in fiecare borcan,se inchid bine,si optional se pot fierbe la bain marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

24.09.2015, 09:49

mihaelar63 1

25.09.2015, 02:28

Ai asigurata baza la ciorbe /supe

roxana_simona 1

27.10.2015, 06:45

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

pe 04.09 la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Radacinoase pentru ciorbe la borcan