Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine

de mihaelar63 in Vita, 5 Aug 2012 | 3874 vizualizari

 

Din ciclul ,, usor de pregatit si gustos ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura de usturoi
  • rozmarin verde
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 1 punga paste mixte fettuccine [ ou + spanac ]
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine:

  1. Carnea de vitel se spala si se portioneaza felii cam a 100 gr .
  2. Asezati carnea in o tava teflonata . presarati pe deasupra ardeiul taiat fasii , usturoiul rondele , sare , ulei si rozmarin verde .
  3. Turnati si o cana de apa , acoperiti cu  hartie de copt decupata dupa forma tavii [ nu trebuie acoperita etans ci doar sa nu se coaca carnea si legumele prea tare pe deasupra .]
  4. Dati 40 min la cuptor . Verificati daca carnea s-a copt .
  5. Serviti cu pastele fierte dupa indiicatiile de pe ambalaj .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel