Vitel cu trio de ardei

de mihaelar63 in Vita, 21 Noi 2014 | 4925 vizualizari

 

A poposit in frigiderul nostru un picior de vitel , de ala bun , belgian . Caracteristica acestei rase este ca are masa musculara mai multa si grasime mai putina .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 3 cepe [ rosie , galbena ]
  • 3 ardei[ rosu , galben , verde ]
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri pasta gogosari : http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
  • 2 linguri untura proaspata de porc
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu trio de ardei:

Ceapa se curata , se spala si se marunteste .

Caliti usor ceapa in untura.

Adugati carnea spalata si taiata bucati potrivite [ cat o imbucatura ].

Curatati , spalati si taiati ardeii . Adaugati-i la calit . Sarati .

Puneti apa calda cat sa acopere carnea si fierbeti la foc potrivit .

Cand lichidul a scazut si incepe sa se formeze sosul incercati daca este fiarta carnea .

Adugati pasta de gogosari .

Dregeti gustul cu sare si serviti cu garnitura preferata .

Merge foarte bine cu orez fiert simplu .

TIPS-URI

1

cand taiati ardeii pastrati cam doua linguri cu care veti decora preparatul la final .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu trio de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita "ca in Muntenia"