Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb

de Oana in Vita, 23 Oct 2010 | 10836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras
  • 1 borcanel cu sparanghel alb
  • o ceasca suc de rosii
  • o lingura sos dulce-picant
  • o lingurita amidon
  • o lingura ulei
  • Pentru marinata:
  • 500 g carne de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingurita pasta de curry rosu
  • o lingura usturoi zdrobit
  • jumatate de lingurita praf de ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb:

Carnea de vitel se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se taie felii subtiri si apoi fasiute lungi. Se pune intrun castron si se adauga restul ingredientelor, amestecand bine. Se acopera cu folie si se lasa la marinat in frigider peste noapte.

Se incinge o lingura de ulei in wok, apoi se adauga carnea de vita cu tot cu sosul in care s-a marinat. Se amesteca din cand in cand pe toate partile pana este bine facuta. Se scoate si se tine la cald. In zeama din wok se adauga ardeiul gras taiat betisoare si se tine 5 minute, pana se inmoaie usor. Se adauga carnea, sosul de rosii si cel picant. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa rece si se toarna in wok. La final se adauga sparanghelul scurs de apa si se mai tine pe foc 2 minute, pana se ingroasa putin sosul. Nu am mai pus sare, era suficient de la sosul de soia. Se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (7)

Bunica 1

24.10.2010, 09:35

Are Oana betisoare............pentru toti !

Corinuta 1

24.10.2010, 19:39

arata yamiiii!

Laly 1

24.10.2010, 23:49

Vin si eu la masa dar tot furculita imi dai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita cu praz