Vinete pane

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 6390 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete
  • 2 oua
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet
  • Zeama de la ½ lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie rondele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Se sareaza si pipereaza, dupa gust, iar apoi se lasa la scurs intr-o sita.

Eu le-am lasat cam 45 de min.

Dupa aceea rondelele le dam prin faina, ou batut cu sare si apoi pesmet.

Se prajesc in ulei bine incins si se scot la scurs pe servetele.

Eu le-am servit cu peste si lamaie multa.

Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane