Vinete pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2016 | 5557 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte bune.
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vanata se spala, se sterge si se taie felii de 1 cm latime.

Se presara cu sare si se lasa 20-30 minute pe un tocator.

Se spala de sare, se usuca cu prosop si se pune pe un tocator.

Se presara cu piper.

Ouale se bat bine cu laptele si sare.

Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.

Se trec feliile de vanata prin faina, ou batut, pesmet si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Vanata se poate curata de coaja daca nu va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]