Vinete pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 4023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se curata vinetele de coaja,se taie felii de cca 1 cm grosime

Se sareaza putin si se lasa 10 minute

Se bat ouale bine cu sare si piper

Se trec feliile de vinete prin ou,faina si se prajesc in uleiul incalzit

Se scot pe un prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de vinete coapte cu paine prajita