Vinete a la Bucataras

de Gusti in Mancaruri de legume, 2 Aug 2014 | 22766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 vinete
  • 1 ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 borcanel de iaurt grecesc
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete a la Bucataras:

Am facut la pranz o nebunie cu vinetele de la Tomatina (pentru ca-s de la prieteni si-s crescute fara chimicale)! Le-am taiat cubulete, le-am tras rapid la tigaie, apoi le-am scurs putin pe un servetel si le-am pus intr-un vas de lut. Peste am adaugat usturoi tocat, un praf de sare, le-am amestecat si in final am "aruncat" deasupra si 2-3 linguri de iaurt grecesc!

N-a durat 15 minute, dar a iesit o bunatate!!!!

Pentru cei care prefera putin picant, prajiti in acelasi timp cu vinetele si rondele de ardei iute!

TIPS-URI

1

 curatati vinetele de coaja

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete a la Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]