Verzisoare de Bruxelles gratinate

de lilik in Mancaruri de legume, 3 Oct 2010 | 6760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr verzisoare
  • 300 ml sos bechamel
  • parmezan ras(sau cascaval)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Verzisoare de Bruxelles gratinate:

curatam verzele de foile de deasupra si le spalam. Le crestam la cotor si le punem la fiert cu sare. Cand sunt gata (vf unui cutit sa intre si sa iasa usor) le scurgem si le lasam pana cand nu mai iese abur. Le punem intr-o tava si deasupra varsam sosul si presaram cu branza. Dam la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

daca vreti puteti taia verzisoarele in 2 inainte de a le pune in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Verzisoare de Bruxelles gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac in sos bechamel