Varza calita

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 11 Apr 2014 | 5357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza mare, murata
  • sare dupa gust
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • cateva linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Varza murata, fie se lasa peste noapte in apa rece, fie se toaca marunt si se clateste in mai multe reprize, cu apa rece. Pentru ca la cuptor ar fi durat o zi intreaga pana ar fi fost gata, am ales sa o fierb initial pe ochiul aragazului. Am adaugat apa, atat cat sa o acopere putin si am fiert-o la foc potrivit pana a scazut in totalitate. Am adaugat uleiul si sucul de rosii/bulionul, am omogenizat si am pus-o in cuptorul incins in prealabil, pana ce s-a fiert suficient. Se serveste calda, optional cu mamaliguta (cum altfel?!). Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita de post