Umeboshi

de Mitinita in Muraturi, 8 Sep 2011 | 7990 vizualizari

COMENTARII (14)

alinutzika 1

08.09.2011, 14:50

interesanta reteta....

MotanLaOale 1

08.09.2011, 14:53

interesant

DIANA B 1

08.09.2011, 15:08

Lau 1

08.09.2011, 15:34

interesant

Mitinita 1

08.09.2011, 17:22

alinutzika

Mitinita 1

08.09.2011, 17:23

motanel

Mitinita 1

08.09.2011, 17:23

diana

Mitinita 1

08.09.2011, 17:23

lau

RuxyRux 1

08.09.2011, 18:29

Miti a mea...esti fantastica...si o sursa inepuizabila de nou...sau de" ciudatenii" cum le spui tu...stiu eu ca tie iti place mult sa vezi lumea...si de fiecare data de la tine ma astept la cate ceva...inedit....te apreciez si sunt o mare admiratoare ....felicitari

Mitinita 1

09.09.2011, 00:36

ruxy eu mereu am fost mai altfel si mai iesita din "tipar",mereu a trebuit sa fac altfel...se pare ca si la bucatarit o tin tot asa azi ne-am delectat iar cu prajitura ta cu fructe,a fost cu prune de data asta.a fost vedeta sezonului si o sa ramana o reteta de baza pentru noi

LUK 1

09.09.2011, 12:01

astea se mananca simple,ca atare sau in combinatie cu ceva?cred ca au un gust interesant

kamy 1

09.09.2011, 16:32

interesant

Mitinita 1

09.09.2011, 23:25

ca atare,deasupra orezului simplu (face minuni la burtica bolnavioara),se obtine si o pasta,se face pana si inghetata

Mitinita 1

09.09.2011, 23:25

kamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse