Peste si legume colorate!
INGREDIENTE
- trunchi de peste grenadier 500 g.
- mazare boabe congelata 200 g.
- morcovi proaspeti 2 bucati
- ceapa alba 1 bucata
- telina mica 1 bucata
- ardei galben 1 bucata
- ardei rosu 1 bucata
- ardei verde 1 bucata
- rosie 2 bucati
- ulei de masline 50 ml.
- sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
- marar verde uscat 1 lingura
MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi Grenadier cu legume!:
Pestele se lasa la dezghetat, se "maseaza" cu ulei de masline, sare si piper si se pune la prajit in tigaia minune "Doubleta" pentru cca. 10 minute. Intre timp se curata ceapa, se taie in bucati mari, se adauga mazarea congelata, ardeii, rosiile, morcovii si telina taiate bucati. Se acopera cu apa, se asezoneaza cu boia dulce de ardei, marar, sare si piper si se lasa la fiert cca. 20 de minute. Dupa ce s/a patruns pestele se scoate pe un platou si se inconjoara cu legumele fierte.
Pofta buna!









































