Trufe de branza

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2013 | 5100 vizualizari

 

Un aperitiv tare de efect si foarte delicios. Sa nu mai spun ca aceste bilute pot fi "tavalite" prin multe alte condimente sau amestecuri de seminte... Va puteti pune imaginatia la lucru! :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de burduf
  • 2 linguri smantana acra
  • marar uscat
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de branza:

Branza de burduf se da prin razatoare sau se sfarama si se amesteca cu smantana. 

Se formeaza bilute care se tavalesc prin marar uscat si prin boia dulce. Se aseaza pe platouri si se tin la frigider pana la servire.

Bilutele mai pot fi "glazurate" cu seminte de mac sau susan amestecat cu chimen.

Pofta buna va doresc!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie