Triunghiuri cu ciuperci

de xana in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2013 | 7050 vizualizari

 

Pentru aluatul de foietaj am folosit reteta Ruxandrei http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html Este foarte bun, niciodata nu o sa mai cumpar gata facut.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 din cantitatea de aluat prezentata de Rux
  • 200 gr ciuperci(proaspete sau din conserva)
  • 1 ceapa medie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura faina
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 13
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu ciuperci:

Cat timp aluatul sta la rece(el l-am tinut doar 30 de minute) pregatim umplutura astfel: ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc usor in putin ulei de masline impreuna cu foaia de dafin. Se scoate foaia de dafin si se toaca ceapa cu ciupercile, faina, oregano, sare si piper.

Din aluat intindem o foaie, mai subtirica, apoi o taiem in patrate cu latura de cca 5 cm apoi le umplem cu cate o lingura din umplutura si le impachetam in forma de triunghi. Inainte de a le impacheta ungem usor cu apa marginile, apoi cu ajutorul unei furculite le lipim bine.

Se ung cu putin ou batut si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci