Trandafiri crocanti

de cocineraviajera in Dulciuri, 4 Ian 2012 | 6931 vizualizari

 

Va urez din suflet "La multi ani", multa sanatate si 2012 sa fie pentru toti un an prosper si plin de bucurii!

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar vin,
  • 1 pahar apa,
  • 1/2 pahar ulei,
  • un praf sare,
  • faina cat cuprinde ( cca 600 gr )
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri crocanti:

500 gr faina se pun intr-un vas. Deasupra se adauga sarea, apa, uleiul si vinul. Se amesteca toate si daca mai este nevoie se mai adauga faina pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Se introduce aluatul in frigider pentru cca 30 minute.

Se intinde aluatul in foaie subtire si se taie fasii de cca 4 cm de latime. Din loc in loc se lipesc marginile fasiei, apoi se inchide fasia ca un melc lipind la fel. Se aseaza pe o hartie sau servet si se lasa la uscat 3 ore, apoi se prajesc in mult ulei fierbinte.

Se scot pe hartie absorbanta. Se presara cu zahar pudra sau se indulcesc cu gem sau miere incalzita amestecata cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.02.2012, 01:12

superbi

cocineraviajera 1

02.03.2012, 01:23

Multumesc! Va pupicesc si va doresc o primavara fericita! Sa fi-ti iubiti!

Denissa 1

02.03.2012, 06:34

arata extraordinar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]