Tortellinni cu carne si sos de rosii

de Miha in Tortellini, 12 Dec 2009 | 8928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellinni cu prosciutto
  • 4 rosii
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • busuioc
  • 2 catei usturoi
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellinni cu carne si sos de rosii:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie marunt si se pun intr-o tigaie. Se inabusa in 2-3 linguri de ulei de masline. Se adauga usturoiul taiat in 2, busuiocul, sare si piper.

Cand sosul este gata, se scoate usturoiul si se adauga pastele fierte si scurse de apa.

Se servesc fierbinti presarate cu cascaval ras din belsug.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellinni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]