Tort tiramisu a la Mihaela

de Bucataras in Torturi, 28 Apr 2009 | 37453 vizualizari

 

O reteta adaptata dupa Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie prajitura Tiramisu Dr. Oetcker
  • piscoturi de sampanie (aprox. 20 piscoturi)
  • lapte
  • ciocolata pentru ornat sfaramata
  • nuca de cocos
  • arome (eu am folosit migdale)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort tiramisu a la Mihaela:

Reteta adaptata dupa Tiramisu reţetă originală

Se face blatul conform indicatiilor de pe cutie si se coace. Intre timp, se face crema de tiramisu aferenta cutiei.
Dupa ce se raceste blatul, se taie in 2, se aseaza pe platou prima jumatate, se intinde crema, apoi se aseaza piscoturile de sampanie insiropate putin (apa+zahar+ esenta de migdale), apoi un rand de crema, un rand de piscoturi de sampanie, ultimul rand de crema, se aseaza cealalta jumatate de blat si se  intinde un strat subtire de crema peste care se presara ciocolata sfaramata si nuca de cocos. Se da la rece cateva ore. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tiramisu a la Mihaela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţeta adaptata