Tort racoros cu fructe de padure

de lacrimioara in Torturi, 10 Dec 2011 | 5430 vizualizari

 

aceasta reteta o am de aici de pe bucataras de la Oana putin diferita e super bun si racoros Oana multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 600 grame fructe de padure,
  • 200 grame iaurt gras,
  • 200 grame smantana pentru frisca,
  • 6 linguri zahar,
  • 200 grame branza de vaci, dulce,
  • 4 folii de gelatina,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu fructe de padure:

Fructele de padure le punem la  foc cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul.

Punem  gelatina la hidratat, luam fructele de pe foc si lasam un minut dupa care punem gelatina hidratata  si amestecam bine pana se topeste Dam la racit.

Branza o amestecam cu iaurtul dupa care incorporam si frisca care a fost batuta cu  2-3 linguri de zahar si putina zeama de lamaie.

Punem totul peste fructele racite si amestecam usor.

Asezam piscoturile intr-o tava rotunda cu peretii detasabili  si punem toata crema peste piscoturile asezate.

Ornam cu cateva fructe de padure pastrate .

Dam la frigider 3-4 ore sau de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]