Tort padurea neagra la pahar

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 27 Apr 2010 | 8514 vizualizari

 

Sa nu credeti ca era ceva programat ca nu e asa.Am vrut sa fac o rulada,am facut un blat de cacao si cum nu reusesc niciodata sa rulez mi s-a rupt!Nu am vrut sa-l arunc degeaba si mi-a venit ideea asta;asa ca a doua zi am luat frisca si visine si gata.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 4 oua 
  • 150 g faina
  • 150 zahar
  • 2 linguri cacao
  • 300-400 ml frisca
  • 1 borcan de visine mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort padurea neagra la pahar:

blatul de rulada:Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, timp de 10-15 minute.Si acum am taiat bucati potrivite pt ca mi s-a rupt.:D

ASAMBLARE:In fiecare pahar am pus cateva bucatele de blat,am insiropat cu lichidul de la compot,am pus frisca si visine(fara sambure),iar blat,frisca si visine.Se orneaza cu frisca si visine si se rade ciocolata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort padurea neagra la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Sylvia 1

27.04.2010, 12:07

Nota maxima, nu mananc dar le admir

liana_geicu 1

27.04.2010, 21:36

Foarte buna ideea si cred ca este si racoritor tortul tau la pahar!

adry88 1

07.07.2011, 17:13

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Marius