Tort cu gutui si crema de branza dulce

de alldaycooking in Dulciuri, 11 Dec 2011 | 4277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri de fructoza
  • 5 linguri de ulei
  • 10 linguri de lapte
  • 1 pumn de fulgi de grau expandati
  • 5 linguri de faina
  • 1 plic praf de copt (10 gr)
  • 1 gutuie
  • scortisoara
  • 1 lingura de fructoza
  • 350 gr branza de vaci
  • 50 gr smantana dulce
  • 3 linguri de miere
  • 10 gr gelatina
  • tort gelee
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu gutui si crema de branza dulce:

Pentru pandispan am frecat ouale cu fructoza, am adaugat uleiul si am amestecat pana la omogenizare. Ulterior am pus lapte si am amestecat foarte bine, am pus fulgii de grau si faina cu praful de copt si am omogenizat compozitia. Aam copt la 170 de grade Celsius pandispanul pentru aproximativ 15 minute.

Gutuia curatata de coaja am ras-o si am amestecat-o cu scortisoara si 1 lingura de fructoza. Aam adaugat gutuia rasa peste pandispan si am lasat sa se coaca pentru inca aproximativ 25 de minute.

Gelatina am hidratat-o in 100 ml apa si am incalzit-o in cuptorul cu microunde (1 minut la putere maxima). Branza de vaci am amestecat-o cu smantana si mierea, am adaugat si gelatina si am mixat cu ajutorul blender-ului stick. Crema de branza am turnat-o deasupra prajiturii si am lasat in frigider pana a doua zi.

A doua zi am scos prajitura din tava (e de preferat sa se foloseasca o tava cu inel detasabil, altfel e destul de complicat scosul din tava). Am decorat cu feliute de gutuie si am turnat deasupra jeleul facut din un plic de tort gelee preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu gutui si crema de branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort RALUCA