Tochitura de Galati

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 4987 vizualizari

 

Va puteti imagina ca atunci cand este frig afara,mie mi se face pofta de o tochitura???
si cum intotdeauna am ingredientele necesare,s-a facut imediat si va poftesc la tochitura mea.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • 300g burta de porc mai grasa
  • 500g carnati proaspeti
  • 1capatana de usturoi
  • 1pahar de vin
  • sare,piper,cimbru
  • oua
  • branza
  • malai
  • 200g ficat de porc(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de Galati:

Burta spalata uscata, o tai marunt pentru a-si lasa grasimea. Adaug si carnea taiata in cubulete potrivite, pun capacul si las la inabusit 30 minute. Adaug carnatii taiati, las sa se rumeneasca totul, adaug vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul condimentez si adaug usturoiul pisat. Dupa 10 minute opresc focul; pe farfurie pun in mijloc o insula de mamaliguta, deasupra oul, peste ou branza rasa iar pe margini carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de Galati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]