Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea

de Bya Ralu in Porc, 16 Feb 2013 | 5951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • ficat de porc
  • 1 cabanos/
  • piept de pui
  • sare,piper,busuioc,boia dulce
  • foi de dafin
  • vin rosu
  • 2 catei de usturoi/ulei de masline
  • Pentru mamaliga: malai,sare
  • 1 ou
  • telemea de vaca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea:

Carnea se taie cubulete, cabanosul il taiem marunt. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si se pune carnea la calit, se lasa cateva minute sa se caleasca bine, se stinge cu vinul rosu, se asezoneaza cu condimente ,pune 1 pahar de apa si lasam la foc mic sa fiarba. Usturoiul se striveste ,se taie marunt si se pune peste carnea aproape facuta, se lasa sosul sa scada adaugam si foile de dafin.

Se prepara mamaliga, oul ochi se aseaza in farfurie. Radem telemeaua deasupra oului

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni