Tochitura ardeleneasca

de Sidy in Porc, 25 Ian 2011 | 10677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa porc
  • 250 g sunculita afumata
  • 150 g carnati
  • 2 caciulii usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura ardeleneasca:

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute. Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea. Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si pasta de gogosari. Invartim si apoi adaugam vinul si usturoiul. Daca doriti sa fie mai picanta puteti adauga cateva feliute de ardei iute.

Lasam sa fiarba acoperit. Daca sosul scade prea mult si carnea nu este inca fiarta adaugam o canita cu apa pina ce carnea este bine fiarta. Tochitura se serveste cu mamaliguta sau pireu de cartofi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (16)

Mihaela11_jo 1

25.01.2011, 15:33

mmmmmmm si cu ardei iute

mamaieelena 1

26.01.2011, 00:02

elena1988 1

26.01.2011, 16:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]