Tochitura

de Lau in Porc, 27 Apr 2012 | 7168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • piept de pui
  • carnati proaspeti
  • carnati afumati
  • sunca afumata
  • 2 pahare de vin
  • 1 pahar de suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.

Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera si se fierbe la foc mic pana scade,

Se adauga sucul de rosii si condimente dupa gust si se amesteca

Se fierbe la foc mic pana scade si carnea incepe sa se rumeneasca,la final adaugam usturoiul pisat sau taiat marunt

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti