Tochitura

de mihaelaM in Porc, 1 Iul 2011 | 4750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1inima porc
  • 4-5 rinichi
  • 1 bucata de ficat
  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1lingura faina
  • 1cana suc de rosii
  • piper
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Punem maruntaiele la fiert timp de 15min.

Dupa cele 15 min aruncam acea apa si punem alta,lasam sa fiarba.

Cand maruntaiele sunt fierte le scoatem,le lasam putin sa se raceasca,apoi le taiem cubulete.

 Curatam ceapa,o taiem si o punem la calit impreuna cu morcovul,amestecam usor din cand in cand.Cand ceapa devine aurie punem sucul de rosii,amestecam pana compozitia devine omogena apoi punem faina mestecand rapid si punand putin cate putin supa de la maruntaie(atentie puneti cate putin si amestecati repede sa nu se formeze cocoloase).

Punem piperul,sarea si mai lasam sa fiarba 10-15min.

Intre timp spalam si taiem mararul marunt.Cand mancarea este gata stingem focul si punem mararul. POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc elvetiana