Tocanita de pui cu iaurt

de Miha in Pui, 18 Feb 2010 | 11164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 300 g ciuperci
  • 1 cana supa de carne
  • 1 cana suc de rosii
  • 150 g iaurt
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu iaurt:

Intr-o farfurie amestecam faina cu sare, piper si boia de ardei.

Pieptul de pui taiat cubulete il dam prin acest amestec.

Ceapa si usturoiul tocate marunt le calim usor in 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam si cubuletele de carne. Amestecam incontinuu, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.

Adaugam supa de carne si sucul de rosii, apoi ciupercile taiate felii. Acoperim si lasam la fiert, la foc mic.

Cand canea e fiarta punem si iaurtul, omogenizam si mai dam cateva clocote.

Se serveste calda, pe pat de piure de cartofi ca la mama acasa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval