Tocanita de pui cu ciuperci

de adry88 in Pui, 28 Iun 2013 | 5222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare
  • 4 aripi
  • 1 caserola de ciuperci(500 g)
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 cana de suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • foi de dafin
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 adei rosu
  • 1 morcov
  • masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ciuperci:

Carnea de pui se spala si se prajeste pe ambele parti in putin ulei.

Le scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa si usturoiul tocate,lasam sa se caleaca putin dupa care adaugam morcovul,ardeiul taiate bucati,Adaugam pulpele si putina apa,lasam  sa fiarba cateva clocote.

Adaugam ciupercile curatate si taiate felii,foi de dain,sare si piper dupa gust.

Lasam sa fairba la foc mic cca 15 min dupa care adaugam sucul de rosii,pasta de tomate amestecate cu o lingura de faina,

Amestecam si lasam sa fiarba cateva clocote,la final adaugam maslinele si acoperim vasul cu capacul,lasam cca 10 min dupa care putem servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval