Tocanita de pui

de Bya Ralu in Pui, 15 Aug 2014 | 12543 vizualizari

 

Se face atat de repede si e atat de buna!!!yummy

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 aripi de pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • cateva rosii cherry
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • 50 ml vin rose
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta,piper alb,ghimbir,boia dulce,busuioc uscat
  • jumate de legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.

Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razatoarea mare,pulpele de pui crestate si aripiile de pui taiate in doua.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Se adauga condimentele dupa gust.

Rosiile cherry se taie in patru,se adauga peste tocanita si adaugam si rosiile cuburi din cutie si usturoiul taiat marunt.

Se mai lasa cam 15 minute.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]