Tocanita de pui

de adry88 in Pui, 27 Iun 2013 | 6490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui(copanele)
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei rosu
  • 2 morcov
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri pasata de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie. In tigaie se adauga ulei si se prajesc putin pulpele pe amblele parti. Se scot intr-un vas si se acopera.

In tigaia care am prajit pulpele adaugam ceapa si usturoiul tocat, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul taiat feliii, amestecam continuu pana se calesc putin impreuna. Adaugam carnea, rosiile tocate, pasta de tomate si apa cat sa acopere legumele.

Fierbem la foc mic pana scade sosul. Potrivim de sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu castraveti