Tocanita de pui

de adry88 in Pui, 27 Iun 2013 | 6721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui(copanele)
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei rosu
  • 2 morcov
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri pasata de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie. In tigaie se adauga ulei si se prajesc putin pulpele pe amblele parti. Se scot intr-un vas si se acopera.

In tigaia care am prajit pulpele adaugam ceapa si usturoiul tocat, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul taiat feliii, amestecam continuu pana se calesc putin impreuna. Adaugam carnea, rosiile tocate, pasta de tomate si apa cat sa acopere legumele.

Fierbem la foc mic pana scade sosul. Potrivim de sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (23)

- Andreea - 1

27.06.2013, 14:58

adry88 1

27.06.2013, 17:54

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:12

place tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]