Tocanita de pui

de oana_pisicutza16 in Pui, 16 Iul 2012 | 6508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • O ceapa potrivita
  • 3 lingurite de pasta de ardei
  • 3 linguri faina
  • Lapte
  • Sare
  • Piper
  • Apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei

peste ceapa calita se adauga pasta de ardei

pulpele se spala si se taie in doua

se calesc si pulpele pana isi schimba putin culoarea

se pune apa cat sa acopere pulpele

se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba

cand s-a fiert carnea se face o ingroseala din faina si lapte

se adauga ingroseala la tocanita si se lasa sa dea un clocot

se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]