Tocanita de post cu naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 1 Iun 2017 | 5278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 150 g naut
  • 1 vanata mica
  • suc de rosii
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • 2-3 lingurite boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post cu naut:

Nautul se tine in apa, cel putin 2 ore (de preferat toata noaptea in frigider).

Vanata se coace pe aragaz, se curata, se lasa la scurs, apoi se toaca foarte putin.

Se pune nautul la fiert, timp de 1 ora. In timpul asta, se caleste ceapa si se adauga peste naut. Se pune si vanata tocata si se mai fierbe 45 minute.

Acum se pun foile de dafin, boia, suc de rosii (dupa gust), sare si se fierbe tocanita inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-1.Hummus bel tahini-Pasta de naut( de post)