Tocanita de porc cu sos de ardei si paste

de alldaycooking in Porc, 16 Mai 2013 | 4973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 400 gr pasta de ardei
  • 8 ciuperci
  • sare
  • busuioc uscat maruntit
  • 400 gr paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu sos de ardei si paste:

Eu am avut carne congelata si pentru ca am uitat sa o dezghet, am pus-o la fiert impreuna cu vinul rosu in oala sub presiune pt 20 de minute. Dupa 20 de minute, am taiat carnea in felii de grosimea unui deget, apoi am adaugat ceapa taiata grosier, cateii de usturoi si pasta de ardei. Am inchis din nou oala si am lasat sa fiarba impreuna cam 15 de minute. Am adaugat apoi ciupercile taiate in sferturi si am lasat sa mai fiarba 10-15 minute. Inainte de a servi am adaugat sare si am presarat busuioc maruntit.

Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. In farfurii am pus pastele, apoi sosul si cate 2 felii de carne, am mai presarat putin busuioc maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu sos de ardei si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata