Tocanita de dovlecei cu carne de pasare

de iry-gabriela in Pui, 10 Iul 2013 | 3819 vizualizari

 

este o mancare usoara,dulceaga si chiar sanatoasa.....

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de dovlecei ,
  • 3 cepe,
  • 10 bucati de carne(eu am ales pulpe de pui),
  • 2 linguri de bulion,
  • 2 linguri de ulei,
  • sare si piper.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecei cu carne de pasare:

Se curata ceapa ,se spala si se pune intr-o oala,peste care se adauga si dovleceii,curatati de coaja si de seminte (acolo unde este cazul) si se adauga 3 litri de apa si se vor pune la fiert.

Dupa aprox. o ora se adauga si carnea , sare si piper dupa gust.

Se lasa la fiert pana scade dupa care se adauga bulionul si se mai lasa la fiert cam 15 de minute.

Se poate servi si cald si rece cu muraturi de sezon sau chear cu salata de varza. pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi orice parte din pui numai nu a se pune odata cu doveceii pentru ca se va sfarama carnea prin fierbere prea multa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecei cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]