Tocanita de ciuperci

de mimmi in Mancaruri de legume, 7 Iul 2011 | 11820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 500 ml lapte,
  • 4 linguri faina,
  • sare,
  • piper,
  • boia,  
  • patrunjel.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Calim ceapa tocata marunt in putin ulei, dupa care adaugam ciupercile curate si taiate. Le calim pana se inmoaie ciupercile, adaugam apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba. Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam ingrosala din faina si lapte, amestecand continuu cca 5 minute. Stingem focul si adaugam patrunjel uscat sau proaspat.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]