Tocanita de ceapa verde cu pui

de ionix in Pui, 5 Dec 2009 | 16802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 15 fire de ceapa verde
  • 3 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • o cana cu suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • circa un sfert de cana cu apa
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare, piper, oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa verde cu pui:

 

Pulpele de pui se spala bine, se dezoseaza si se taie cubulete.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pun bucatile de pui sa se inabuse un pic. Peste pui se pune rosiile taiate cubulete si ardeiul taiat cubulete. Se lasa la calit un pic si apoi se pune apa. Cand carnita a ineput sa se patrunda, dupa circa 30 min,  se adauga ceapa verde taiata rondele. Se lasa la inabusit vreo 5 minute si se pune sucul de rosii, usturoiul taiat feliute si zeama de lamaie. se lasa la inabusit inca vreo 10-15 minute si se adauga sare, oregano si piper. Se lasa pana cand intra furculita cu usurinta in carnita.

Noi am servit-o calda cu piure si muraturi.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa verde cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate