Tocanita de cartofi in vas roman

de onuta in Mancaruri de post, 7 Noi 2010 | 10270 vizualizari

 

O RETETA MAI DIETETICA

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi potriviti
  • masline
  • sare, piper dupa gust
  • boia de ardei dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri de ulei
  • 2-3 cani de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi in vas roman:

1.Se curata cartofii de coaja, si se taie cubulete.

2. Ceapa se taie marunt, ardeiul gras cubulete si se pun impreuna cu cartofii la fiert la foc potrivit timp de circa 30 minute, adaugand apa cat sa acopere compozitia din cratita .

3. Cand cartofii sant fierti presaram condimentele (sare ,piper si boiaua de ardei dulce ), adaugam maslinele si  bulionul  . Mai lasam sa fiarba cam 10 minute.

4. La final se aduga legatura de patrunjel si se acopera cratita cu capac pentru mentinerea aromei.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]