Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci

de MotanLaOale in Pui, 27 Mai 2018 | 7237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 300 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 4 cepe
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • sare
  • 1 legatura marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci:

Pulpele se curata, se taie in doua, se spala si se lasa la uscat.

Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti.

Se adauga ceapa curatata si taiata marunt si ardeiul taiat marunt si se mai caleste 5 minute.

Se adauga ciupercile si se presara vegeta, piper, boia.

Se adauga apa si se lasa la fiert 25-30 minute.

Se adauga rosiile in bulion si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se adauga merarul tocat marunt si se mai tine in cuptor 5 minute sa se rumeneasca frumos.

Se poate manca cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon