Tocanita cu carne de porc si ciuperci

de elena1988 in Porc, 11 Feb 2011 | 7599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr de carne de porc
  • 2 cutii de ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 cutii de rosii in bulion
  • sare si piper
  • 2 lingurite de boia iute
  • 5 catei de usturoi
  • ulei
  • 2 lingurite de delikat
  • 1 legatura de marar
  • 4-5 cartofi
  • 3 linguri de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc si ciuperci:

Se taie carnea de porc si se prajeste un pic

Se adauga si ceapa si se mai lasa 5 minute pe foc.

Se rastoarna intr-o oala, se adauga 2 cani de apa, delickatul, sare si piperul.

Se mai pune putin ulei, boiaua, se mai lasa sa dea un clocot si se pun ciupercile si rosiile in bulion.

Se lasa sa mai scada sosul si la sfarsit se pun cateii de usturoi pisati si mararul,

Separat se fierb cartofii se face un pireu si se serveste la tocanita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]