Tocanita cu afumatura

de MotanLaOale in Porc, 21 Oct 2018 | 8448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g afumatura (scarita afumata)
  • 4 cepe
  • 3 ardei verzi
  • 4 rosii mari
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu afumatura:

Ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 2-3 minute.

Se pune afumatura si apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 10 minute.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca calda cu mamaliga.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune la sfarsit si patrunjel sau marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]