Tocana de rosii cu marar si carne de porc

de Constelatialeu in Porc, 29 Ian 2013 | 6574 vizualizari

 

Azi am avut ceva cu rosiile,asa mi-a picat pe ele.Pentru ca nu ne place sa mancam mai mult de doua ori din mancare ma straduiesc sa fac putina,nu reusesc mereu...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 2 cutii cu rosii in bulion
  • cca 300 g carne porc
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei cca 50 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de rosii cu marar si carne de porc:

Curatam si taiem ceapa marunt, carnea bucatele. Am pregatit tuciuletul (asa mi-a venit sa fac in tuciulet), l-am pus la incins, am adaugat cca 50 ml ulei si am pus carnea sa se inabuse putin. Dupa ce s-a inabusit un pic am adaugat ceapa si putina sare si am pus capacul peste tuci, am lasat asa cca 20 minute. Am taiat rosiile marunt si le-am adaugat peste carne, lasand sa fiarba la foc domol inca 20 minute. La final am adaugat mararul tocat si am potrivit de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de rosii cu marar si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa